Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Kook encyclopedie

Kook encyclopedie

  • Auteur:
  • Hardcover, 480 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • Heruitgave editie, 2005
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036617840
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving Kook encyclopedie

Van voor- tot nagerecht: in dit boek vindt u talloze recepten voor complete maaltijden voor het hele gezin.* Bijna 700 recepten in 12 rijk ge├»llustreerde hoofdstukken* Een grote keuze uit gerechten voor feestelijke gelegenheden* Veel recepten van maaltijden die eenvoudig te bereiden zijn* Tips om de dagelijkse maaltijden een extra dimensie en een nieuwe smaak te geven* Originele idee├źn voor het serveren van salades, vlees- en visgerechten en desserts

Gerelateerde boeken:

Thai Food Thai Food

Thai Food is het meest uitgebreide boek over de Thaise keuken. Een uitgebreid en authentiek boek voor de liefhebber.


Lees verder
Delicieus Delicieus

De fijnste patisserie en lekkerste taarten klaargemaakt door de Parijse meesters zelf: Passard, Stohrern, Hermé, Lenôtre, Fauchon...


Lees verder
MENU MAISON MENU MAISON

De seizoenskeuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789036617840
  • Gewicht: 2190 gram
  • Afmeting: 32 x 220 x 284 mm