Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Da's pas koken / Pizza

Da's pas koken / Pizza

  • Auteur:
  • Hardcover, 96 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2007
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036617130
€ 4,99

Levering via bol.com

Beschrijving Da's pas koken / Pizza

De oorspronkelijk uit Napels in Italië afkomstige pizza is tegenwoordig over de hele wereld bekend. In de VS beweert men zelfs dat de pizza een origineel Amerikaans gerecht is! Natuurlijk is de eenvoud van de dunne laag brooddeeg met daarop kaas, uien, olijven, ansjovis of champignons overtroffen door vaak kostelijke combinaties van een scala van ingrediënten. Het is belangrijk te onthouden dat een pizzabodem niet een culinair middel is om kliekjes te verwerken, maar de volmaakte basis voor een harmonieuze compositie van verse en smakelijke ingrediënten. In dit boek staan talloze recepten om zelf de allerlekkerste pizza's, maar ook quiches en gevulde broodsoorten te bereiden.

Gerelateerde boeken:

De Zilveren Lepel Pasta De Zilveren Lepel Pasta

De nieuwe pastabijbel biedt 360 authentieke en moderne recepten voor pasta. Succes verzekerd.


Lees verder
De Basis De Basis

De basis geeft een overzicht van de kooktechnieken en snijtechnieken die iedere kok moet beheersen.


Lees verder
Tapas Tapas

Tapas is een kookboek helemaal gewijd aan de heerlijke kleine gerechten. In totaal beslaat dit kookboek meer dan 100 verschillende Spaanse tapas.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Niessen, Ireen
  • ISBN 13: 9789036617130
  • Gewicht: 667 gram
  • Afmeting: 17 x 205 x 281 mm