Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > A. Iburg > Dumonts kleine specerijen lexicon

Dumonts kleine specerijen lexicon

  • Auteur: A. Iburg
  • Hardcover, 303 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2004
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036616423
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine specerijen lexicon

De bekendste kruiden en specerijen van A tot Z:* Alles over herkomst, geur, smaak en gebruik* Weetjes over de stoffen die ze bevatten, de eigenschappen en de toepassing* Kruiden en specerijen als geneesmiddel bij verschillende klachten* Recepten voor zoete en hartige gerechten* Klassieke en exotische kruidenmixen en -pasta's

Gerelateerde boeken:

Momofuku Momofuku

Chef-kok David Chang over Aziatische smaken en onberispelijke ingrediënten, over Ramen noodles en zijn voorkeur voor varkensvlees.


Lees verder
Cooking for Geeks Cooking for Geeks

Cooking for Geeks is een ode aan vindingrijkheid en nerdy creativiteit in de keuken. Een intrigerend kookboek en een uitstekende bron voor inspiratie.


Lees verder
Zelfgebakken Zelfgebakken

Deze prachtige verzameling van broden, cakes, koekjes en gebak laat niets te wensen over. Zowel zoetekauwen als liefhebbers van hartige baksels komen aan hun trekken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: A. Iburg
  • Vertaler(s): Lombaert, A. de
  • ISBN 13: 9789036616423
  • Gewicht: 632 gram
  • Afmeting: 29 x 153 x 178 mm