Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > A. Iburg > Dumonts kleine specerijen lexicon

Dumonts kleine specerijen lexicon

  • Auteur: A. Iburg
  • Hardcover, 303 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2004
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036616423
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine specerijen lexicon

De bekendste kruiden en specerijen van A tot Z:* Alles over herkomst, geur, smaak en gebruik* Weetjes over de stoffen die ze bevatten, de eigenschappen en de toepassing* Kruiden en specerijen als geneesmiddel bij verschillende klachten* Recepten voor zoete en hartige gerechten* Klassieke en exotische kruidenmixen en -pasta's

Gerelateerde boeken:

Ching Ching's snelle Chinese keuken

Ching's snelle Chinese keuken is er voor iedereen die weinig tijd heeft maar toch lekker wil eten.


Lees verder
I Know How to Cook I Know How to Cook

I Know How to Cook is de Engelse vertaling van Je sais cuisiner, de absolute bestseller uit de Franse keuken.


Lees verder
Modernist Cuisine Modernist Cuisine

De Modernistische Cuisine is een encyclopedie en een gids voor de wetenschap van de hedendaagse professionele keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: A. Iburg
  • Vertaler(s): Lombaert, A. de
  • ISBN 13: 9789036616423
  • Gewicht: 632 gram
  • Afmeting: 29 x 153 x 178 mm