Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > A. Iburg > Dumonts kleine specerijen lexicon

Dumonts kleine specerijen lexicon

  • Auteur: A. Iburg
  • Hardcover, 303 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2004
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036616423
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine specerijen lexicon

De bekendste kruiden en specerijen van A tot Z:* Alles over herkomst, geur, smaak en gebruik* Weetjes over de stoffen die ze bevatten, de eigenschappen en de toepassing* Kruiden en specerijen als geneesmiddel bij verschillende klachten* Recepten voor zoete en hartige gerechten* Klassieke en exotische kruidenmixen en -pasta's

Gerelateerde boeken:

Verse munt, lamsbout en baklava Verse munt, lamsbout en baklava

Dankzij Verse munt, lamsbout en baklava kan iedereen voortaan thuis zelf aan de slag met ingrediënten als bulgur, lamsvlees, mispels en kweeperen.


Lees verder
Complete Robuchon Complete Robuchon

Een kookboek dat begint met de basis van het koken en eindigt in uitdagende recepten. Joel Robuchon legt het allemaal zeer duidelijk uit in zijn complete boekwerk.


Lees verder
Denk Groenten / De handleiding Denk Groenten / De handleiding

De handleiding die hoort bij de Denk Groenten! reeks.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: A. Iburg
  • Vertaler(s): Lombaert, A. de
  • ISBN 13: 9789036616423
  • Gewicht: 632 gram
  • Afmeting: 29 x 153 x 178 mm