Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > A. Rausch > Dumonts kleine kruiden lexicon

Dumonts kleine kruiden lexicon

. recepten . cosmetica . gezondheid

  • Auteur: A. Rausch
  • Hardcover, 303 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2004
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036616416
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine kruiden lexicon

De 70 bekendste kruiden van A tot Z in beeld:* Alles over herkomst, teelt, verzorging en oogst* Wat u wilt weten over werkzame bestanddelen en toepassing van kruiden* Ideeën voor zoete en hartige gerechten* Tips voor schoonheidsverzorging* De geneeskrachtige werking van kruiden bij lichamelijke en geestelijke krachten

Gerelateerde boeken:

Ching Ching's snelle Chinese keuken

Ching's snelle Chinese keuken is er voor iedereen die weinig tijd heeft maar toch lekker wil eten.


Lees verder
Allergiekookboek Allergiekookboek

Het Allergiekookboek is hét smakelijke kookboek voor mensen met een voedselallergie.


Lees verder
Catalan Cuisine Catalan Cuisine

Ooit van de keuken van Catalonië gehoord? Een keuken met een buitengewone diversiteit, beschreven in het klassieke Catalan Cuisine van Colman Andrews.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: A. Rausch
  • Co-auteur(s): Lotz, B.
  • Vertaler(s): Tale, M. / Dijk-Jonkhoff, J.H. van
  • ISBN 13: 9789036616416
  • Gewicht: 628 gram
  • Afmeting: 28 x 152 x 176 mm