Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > C. Fischer > Dumonts kleine wijn lexicon

Dumonts kleine wijn lexicon

  • Auteur: C. Fischer
  • Hardcover, 286 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2004
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036616409
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine wijn lexicon

Alles over wijn en wijngenot van A tot Z:- Kleur, aroma en smaak- De belangrijkste druivensoorten, wijnbouwlanden en wijnbouwstreken- Nader belicht: champagnes en mousserende wijnen, modewijnen en klassiekers- Tips voor inkoop en opslag- Recepten en talrijke wijntips

Gerelateerde boeken:

Ramsay Ramsay's beste menu's

De Britse chefkok Gordon Ramsay heeft in dit kookboek 52 heerlijke menu's samengesteld. Allen bestaan ze uit een voorgerecht, een hoofdgerecht en een desserts.


Lees verder
Jamie Jamie's kookrevolutie

Jamie wil een kookrevolutie ontketenen door iedereen te leren koken, en zo gezonder en gevarieerder te laten eten.


Lees verder
De banketbakker De banketbakker

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: C. Fischer
  • Illustrator(s): Faber, A. / Pothmann, Th.
  • ISBN 13: 9789036616409
  • Gewicht: 604 gram
  • Afmeting: 29 x 153 x 176 mm