Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > C. Fischer > Dumonts kleine wijn lexicon

Dumonts kleine wijn lexicon

  • Auteur: C. Fischer
  • Hardcover, 286 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2004
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036616409
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine wijn lexicon

Alles over wijn en wijngenot van A tot Z:- Kleur, aroma en smaak- De belangrijkste druivensoorten, wijnbouwlanden en wijnbouwstreken- Nader belicht: champagnes en mousserende wijnen, modewijnen en klassiekers- Tips voor inkoop en opslag- Recepten en talrijke wijntips

Gerelateerde boeken:

Thuis koken met Ferran AdriĆ . Thuis koken met Ferran AdriĆ .

Wat staat er 's avonds op tafel bij Ferran Adria van El Bulli? De beste chef van de wereld geeft eindelijk zijn geheimen prijs.


Lees verder
White Heat White Heat

White Heat is een boek over de magie van Marco Pierre White, over de hitte in zijn keuken.


Lees verder
Mushrooms Mushrooms

In dit eerste boek uit de River Cottage Handbook reeks legt paddestoelenexpert John Wright uit welke paddestoelen we kunnen verzamelen en hoe deze op te sporen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: C. Fischer
  • Illustrator(s): Faber, A. / Pothmann, Th.
  • ISBN 13: 9789036616409
  • Gewicht: 604 gram
  • Afmeting: 29 x 153 x 176 mm