Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > A. Iburg > Dumonts kleine kaas lexicon

Dumonts kleine kaas lexicon

  • Auteur: A. Iburg
  • Hardcover, 301 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2004
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036616379
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine kaas lexicon

De beste kaassoorten van A tot Z in beeld. - Kaas uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italiƫ, Spanje, Portugal, Griekenland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Engeland;- Alles over de oorsprong, bereiding, voedingsstoffen en smaak;- Wetenswaardigheden over de geschiedenis van kaas;- Talrijke originele recepten voor zoete en hartige gerechten;- Tips voor het snijden en het serveren van kaas, de selectie van bijpassende wijn en alles wat verder goed met kaas combineert.

Gerelateerde boeken:

The French Laundry Cookbook The French Laundry Cookbook

Gerechten bereiden op op een hoog niveau, dat is waar het Thomas Keller om gaat. En dat is precies wat hij in The French Laundry laat zien.


Lees verder
Eten, drinken, slapen Eten, drinken, slapen

Jonnie Boer en Sergio Herman hebben Ronald Giphart een half jaar geleden gevraagd om samen een Lees-Kookboek te schrijven met als titel: Eten, drinken en slapen.


Lees verder
Over Worst Over Worst

Alle slagers geheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijken doe-boek voor iedere worst liefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: A. Iburg
  • Vertaler(s): Postma, M. / Veldhuis, E. ter
  • ISBN 13: 9789036616379
  • Gewicht: 640 gram
  • Afmeting: 27 x 153 x 177 mm