Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > A. Iburg > Dumonts kleine kaas lexicon

Dumonts kleine kaas lexicon

  • Auteur: A. Iburg
  • Hardcover, 301 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2004
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036616379
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine kaas lexicon

De beste kaassoorten van A tot Z in beeld. - Kaas uit Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Frankrijk, Italiƫ, Spanje, Portugal, Griekenland, Denemarken, Noorwegen, Zweden en Engeland;- Alles over de oorsprong, bereiding, voedingsstoffen en smaak;- Wetenswaardigheden over de geschiedenis van kaas;- Talrijke originele recepten voor zoete en hartige gerechten;- Tips voor het snijden en het serveren van kaas, de selectie van bijpassende wijn en alles wat verder goed met kaas combineert.

Gerelateerde boeken:

Raapsteeltje Raapsteeltje

Raapsteeltje, het kookboek van Simone Kroon en Sandor Schiferli is een kookboek over het heerlijke eten in Nederland en verkozen tot kookboek van het jaar 2008!


Lees verder
Sichuan Cookery Sichuan Cookery

Een hoog gewaardeerd boek over de traditionele Chinese/Sichuanese keuken. Sichuan Cookery heeft er meerdere awards mee gewonnen.


Lees verder
Ad Hoc at Home Ad Hoc at Home

Thomas Keller deelt elke-dag-recepten in zijn laatste boek.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: A. Iburg
  • Vertaler(s): Postma, M. / Veldhuis, E. ter
  • ISBN 13: 9789036616379
  • Gewicht: 640 gram
  • Afmeting: 27 x 153 x 177 mm