Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > A. Iburg > Dumonts kleine Olie & azijn lexicon

Dumonts kleine Olie & azijn lexicon

  • Auteur: A. Iburg
  • Hardcover, 299 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2004
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036616355
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine Olie & azijn lexicon

De bekendste olie- en azijnsoorten van A tot Z:* Geschiedenis, productiemethoden, ingrediƫnten en bijzonderheden;* Olie en azijn in de keuken, smaak en toepassing, inkoop en bewaaradvies;* Olie en azijn in het huishouden: handige tips;* Hoe maak je zelf gearomatiseerde olie?* Veel klassieke en moderne recepten.

Gerelateerde boeken:

River Cottage Veg Every Day! River Cottage Veg Every Day!

River Cottage Veg Every Day bevat meer dan 200 nieuwe recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall.


Lees verder
Op zoek naar de Perfectie / 2 Op zoek naar de Perfectie / 2

Op zoek naar de Perfectie deel 2 geeft een fascinerende, originele en inspirerende kik op acht nieuwe klassiekers in het Britse culinaire erfgoed.


Lees verder
Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: A. Iburg
  • Vertaler(s): Lindert, J. te
  • ISBN 13: 9789036616355
  • Gewicht: 640 gram
  • Afmeting: 28 x 153 x 178 mm