Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > A. Iburg > Dumonts kleine Olie & azijn lexicon

Dumonts kleine Olie & azijn lexicon

  • Auteur: A. Iburg
  • Hardcover, 299 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2004
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036616355
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine Olie & azijn lexicon

De bekendste olie- en azijnsoorten van A tot Z:* Geschiedenis, productiemethoden, ingrediƫnten en bijzonderheden;* Olie en azijn in de keuken, smaak en toepassing, inkoop en bewaaradvies;* Olie en azijn in het huishouden: handige tips;* Hoe maak je zelf gearomatiseerde olie?* Veel klassieke en moderne recepten.

Gerelateerde boeken:

The Food of Spain The Food of Spain

In honderden prachtige recepten laat Claudia Roden de regionale verschillen uit Spanje zien, en beschrijft de bijzondere culinaire geschiedenis die Spanje rijk is.


Lees verder
Gizzi Gizzi's keukenmagie

Gizzi Erskine's magische recepten zijn simpel maar effectief. Dankzij haar heerlijke recepten, nuttige technieken en goede tips wordt je de ster van de keuken.


Lees verder
Op zoek naar de Perfectie Op zoek naar de Perfectie

Op zoek naar Perfectie onderzoekt de rol die eten speelt in ons leven en onze herinneringen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: A. Iburg
  • Vertaler(s): Lindert, J. te
  • ISBN 13: 9789036616355
  • Gewicht: 640 gram
  • Afmeting: 28 x 153 x 178 mm