Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > A. Iburg > Dumonts kleine Olie & azijn lexicon

Dumonts kleine Olie & azijn lexicon

  • Auteur: A. Iburg
  • Hardcover, 299 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2004
  • Uitgeverij: Rebo Productions
  • ISBN 13: 9789036616355
€ 7,99

Levering via bol.com

Beschrijving Dumonts kleine Olie & azijn lexicon

De bekendste olie- en azijnsoorten van A tot Z:* Geschiedenis, productiemethoden, ingrediƫnten en bijzonderheden;* Olie en azijn in de keuken, smaak en toepassing, inkoop en bewaaradvies;* Olie en azijn in het huishouden: handige tips;* Hoe maak je zelf gearomatiseerde olie?* Veel klassieke en moderne recepten.

Gerelateerde boeken:

What to Cook and How to Cook it What to Cook and How to Cook it

What to Cook and How to Cook it is het ultieme stap-voor-stap boek voor iedereen die tot in perfectie wil leren koken.


Lees verder
Delicious. Het kookboek Delicious. Het kookboek

Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip en onweerstaanbaar zoet.


Lees verder
Jamie Jamie's 30-minute Meals

Jamie zet in op snelheid. Ook iedereen met weinig tijd kan een lekkere en gezonde maaltijd op tafel zetten! (Engelstalige versie)


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: A. Iburg
  • Vertaler(s): Lindert, J. te
  • ISBN 13: 9789036616355
  • Gewicht: 640 gram
  • Afmeting: 28 x 153 x 178 mm