Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Lekker Eten

Lekker Eten

interviews met chef-koks en restaurants

  • Auteur:
  • Paperback, 150 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Reed business
  • ISBN 13: 9789035228795
€ 9,50

Levering via bol.com

Beschrijving Lekker Eten

Lekker eten - Interviews met chef-koks en restaurateurs Hugo Camps - Johannes van Dam - Anouk Turkenburg - Liesbeth Wytzes

Gerelateerde boeken:

Vis en Vega Vis en Vega

4 x in de week geen vlees, met het nieuwe kookboek Vis en Vega is dat geen probleem meer. Deze heerlijke recepten krijgen iedereen aan een gezondere levensstijl.


Lees verder
Plat prefere 2 Plat prefere 2

Plat Préféré is een kookboek over de meest geliefde recepten van bekende mensen. Jeroen Meus kookt de gerechten en beschrijft ze in dit kookboek.


Lees verder
Toet- en Taartkalender Toet- en Taartkalender

Voor iedere dag een taart of een toetje. Van eenvoudige yoghurttoetjes tot exquise desserts, verwen jezelf en anderen met de Toet- en Taartkalender.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789035228795
  • Gewicht: 184 gram
  • Afmeting: 17 x 130 x 200 mm