Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Lekker Eten

Lekker Eten

interviews met chef-koks en restaurants

  • Auteur:
  • Paperback, 150 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Reed business
  • ISBN 13: 9789035228795
€ 9,50

Levering via bol.com

Beschrijving Lekker Eten

Lekker eten - Interviews met chef-koks en restaurateurs Hugo Camps - Johannes van Dam - Anouk Turkenburg - Liesbeth Wytzes

Gerelateerde boeken:

Verse munt, lamsbout en baklava Verse munt, lamsbout en baklava

Dankzij Verse munt, lamsbout en baklava kan iedereen voortaan thuis zelf aan de slag met ingrediënten als bulgur, lamsvlees, mispels en kweeperen.


Lees verder
Thuis koken met Ferran AdriĆ . Thuis koken met Ferran AdriĆ .

Wat staat er 's avonds op tafel bij Ferran Adria van El Bulli? De beste chef van de wereld geeft eindelijk zijn geheimen prijs.


Lees verder
Kaiseki Kaiseki

Kaiseki is een ode aan de seizoenen. Het is zonder twijfel één van de beste kookboeken over de Japanse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789035228795
  • Gewicht: 184 gram
  • Afmeting: 17 x 130 x 200 mm