Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Lekker Eten

Lekker Eten

interviews met chef-koks en restaurants

  • Auteur:
  • Paperback, 150 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Reed business
  • ISBN 13: 9789035228795
€ 9,50

Levering via bol.com

Beschrijving Lekker Eten

Lekker eten - Interviews met chef-koks en restaurateurs Hugo Camps - Johannes van Dam - Anouk Turkenburg - Liesbeth Wytzes

Gerelateerde boeken:

De Dikke Vegetarier De Dikke Vegetarier

Deze Nederlandstalige editie van Bittmans veel geprezen How to cook everything vegetarian heeft de titel De dikke vegetariër meegekregen.


Lees verder
Tajines en Pastilla Tajines en Pastilla's

Tajines zijn onweerstaanbare gerechten. Heerlijke recepten voor tajines en pastilla's met succes verzekerd.


Lees verder
The Silver Spoon for Children The Silver Spoon for Children

Wilt u uw kind leren koken als een echte Italiaan? De Zilveren Lepel voor Kinderen is de beste manier om te beginnen!


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789035228795
  • Gewicht: 184 gram
  • Afmeting: 17 x 130 x 200 mm