Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > R. Zanderink > Zeezout

Zeezout

een culinaire en toeristische rondreis door de wereld van het zeezout

  • Auteur: R. Zanderink
  • Paperback, 152 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2006
  • Uitgeverij: Reed business
  • ISBN 13: 9789035228085
€ 17,00

Levering via bol.com

Beschrijving Zeezout

Een culinaire en toeristische rondreis door de wereld van het zeezout.

Gerelateerde boeken:

On the Line On the Line

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.


Lees verder
Vegeterranean Vegeterranean

Italiaanse klassiekers als calzone en ravioli staan centraal in dit vegetarische kookboek.


Lees verder
MICHELIN RODE GIDS NEDERLAND / NETHERLANDS / 2011 MICHELIN RODE GIDS NEDERLAND / NETHERLANDS / 2011

De nieuwe Michelin-Gids, ontdek nu de selectie voor 2011 van van de Michelin inspecteurs.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: R. Zanderink
  • ISBN 13: 9789035228085
  • Gewicht: 225 gram
  • Afmeting: 8 x 120 x 200 mm