Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > P. D'Adamo > Het bloedgroep-dieet

Het bloedgroep-dieet

voor elke bloedgroep een eigen programma voor voeding, gezondheid en beweging

  • Auteur: P. D'Adamo
  • Paperback, 366 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 17e druk, 1999
  • Uitgeverij: de Kern
  • ISBN 13: 9789032506278
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving Het bloedgroep-dieet

Wereldwijd hebben miljoenen mensen baat bij het bloedgroepdieet. Ook in Nederland eten talloze mensen volgens de richtlijnen van deze revolutionaire gezondheidsstrategie, die ontwikkeld werd door Dr.Peter J. D´Adamo. Inmiddels heeft nieuw wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat onze bloedgroep vérstrekkende invloed heeft op praktisch ieder aspect van ons leven.Het bloedgroepdieet - de leefregels bevat een grondig overzicht van alle recente wetenschappelijke onderzoeken over de achterliggende theorie van het bloedgroepdieet. Daarnaast geeft D´Adamo voor iedere bloedgroep apart een gezondheidsrisicoprofiel met een sterkte-zwakteanalyse. Daarop gebaseerd geeft hij per bloedgroep leefregels voor voeding, beweging en emotionele balans, waarmee men de aan de bloedgroep gerelateerde gezondheidsrisico´s kan bestrijden.

Gerelateerde boeken:

Recettes pour bien Vivre Recettes pour bien Vivre

Recettes pour bien Vivre is een ode aan de authentieke Franse keuken. Met 65 heerlijke recepten, mooie sfeerfotografie en vol met illustraties is het een prachtig boek geworden.


Lees verder
MICHELIN RODE GIDS NEDERLAND / NETHERLANDS / 2011 MICHELIN RODE GIDS NEDERLAND / NETHERLANDS / 2011

De nieuwe Michelin-Gids, ontdek nu de selectie voor 2011 van van de Michelin inspecteurs.


Lees verder
Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: P. D'Adamo
  • Vertaler(s): Loon, Paul van
  • ISBN 13: 9789032506278
  • Gewicht: 520 gram
  • Afmeting: 33 x 137 x 216 mm