Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Wim Jansen > Culinaire almanak

Culinaire almanak

de beste (en de slechtste) producten in de supermarkt

  • Auteur: Wim Jansen
  • Paperback, 232 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Spectrum
  • ISBN 13: 9789027466662
€ 14,95

Levering via bol.com

Beschrijving Culinaire almanak

Elke supermarkt heeft een steeds groeiend aantal kant-en-klaarmaaltijden. Welke gerechten kunnen de toets der kritiek doorstaan als het gaat om smaak en presentatie? In deze derde, geüpdate Culinaire Almanak staat het oordeel over o.a. tientallen exotische kant-en-klaargerechten, zoals Indiase wokgroente, Chinese saté ajam en Griekse moussaka. Bij de geproefde supermarktproducten zijn er veel nieuwe producten bijgekomen, waarbij alles op het gebied van olijven en rijst. Ook nieuw dit jaar, bij de bezochte supermarkten, is de Natuursuper. Will Jansen geeft antwoord op de vraag of je daar echt het betere product mag verwachten. Alle producten worden met elkaar vergeleken, de beste (en de slechtste) krijgen een speciale vermelding. Deze gids biedt ook allerlei tips en diverse artikelen over koken en lekker eten. De Culinaire Almanak is een must voor de culinaire thuiskok die met ingrediënten uit de supermarkt een smakelijke maaltijd wil bereiden.Will Jansen schrijft voor culinaire (vak)bladen als Misset Restaurant en Bouillon. Hij werkte mee aan diverse culinaire boeken met onder andere Paul Fagel en Les Patrons Cuisiniers, Een Bijzondere Cuisson met Robert Kranenborg, Uit Zeeuwse Wateren met Edwin Vinke en Culinaire Grootmeesters.'De Michelingids voor de supermarkt.'de volkskrant

Gerelateerde boeken:

Nutmeg and Custard Nutmeg and Custard

Lees verder
French Provincial Cooking French Provincial Cooking

Met een altijd aanwezige eenvoud verkent Elizabeth David de authentieke smaken en texturen van de provincies Elzas, Provence, Bretagne, en de Savoie.


Lees verder
Het Smaakpretpark Het Smaakpretpark

Maak kennis met de Kleurrijke Framboos, de Lieflijke Appel en de Mislukte Druif, wandel door het Grote Smaakbos, vaar rond in de Suikerbootjes, bekijk het Knaagmuseum en dwaal rond door de Zintuigengrot!


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Wim Jansen
  • ISBN 13: 9789027466662
  • Gewicht: 300 gram
  • Afmeting: 20 x 124 x 169 mm