Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Wijn en dranken > H. Hamersma > Niet lullen maar drinken

Niet lullen maar drinken

klein lexicon van de grote wijnmisverstanden

  • Auteur: H. Hamersma
  • Paperback, 160 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Spectrum
  • ISBN 13: 9789027466563
€ 12,99

Levering via bol.com

Beschrijving Niet lullen maar drinken

Het eerste wijnboek met cartoonsBestaan goede en slechte wijnjaren? Welke kaas eet ik bij welke wijn? Kurk of schroefdop? Hoe moet wijn bewaard worden? Niet lullen maar drinken geeft op humoristische en informatieve wijze antwoord op alledaagse vragen die iedere wijndrinker heeft, maar niet durft te stellen.Frank Pels is van origine reclamemaker/copywriter. Bekend van slogans als 'Sterk spul hè, die Fisherman's Friend', 'Dat zeg ik, Gamma' en 'Een beetje vreemd, maar wel lekker'. Elke week tekent hij voor reclamevakblad Adformatie de strip 'Die Opportunisten'. Verder schrijft Pels songteksten, illustreert en schrijft hij cadeauboekjes en bedenkt en tekent hij cartoons.Harold Hamersma is wijnschrijver. Zijn artikelen zijn elke week te vinden in Het Parool en HP/De Tijd en hij publiceert ook regelmatig in andere bladen, waaronder Elle Eten. Van zijn hand verschijnt ook de Wijnalmanak, de populaire wijngids die hij samen met Hubrecht Duijker maakt. Bovendien is Hamersma een van de initiatiefnemers van foodtube.nl, de site met eet- en drinkfilmpjes.

Gerelateerde boeken:

Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder
Tender Volume 02. A cook`s guide to the fruit garden Tender Volume 02. A cook`s guide to the fruit garden

Tender: Volume II - A cook`s guide to the fruit garden is de definitieve gids voor het koken met fruit.


Lees verder
Tajine Tajine

De tajine vormt de basis van de traditionele Marokkaanse keuken. Ghillie Basan beschrijft in Tajine de heerlijkste receptuur voor deze gerechten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: H. Hamersma
  • ISBN 13: 9789027466563
  • Gewicht: 204 gram
  • Afmeting: 12 x 116 x 166 mm