Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > W. van Hoeven > 52 weekmenu's en boodschappenlijstjes

52 weekmenu's en boodschappenlijstjes

  • Auteur: W. van Hoeven
  • Paperback, 335 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 2e druk, 2005
  • Uitgeverij: Van Dishoeck
  • ISBN 13: 9789027416834
€ 13,49

Levering via bol.com

Beschrijving 52 weekmenu's en boodschappenlijstjes

Elke week: 1 boodschappenlijstje, 2 personen, 5 lekkere maaltijdenNiet meer nadenken over wat je vanavond weer moet eten... Niet meer elke dag naar de winkel voor boodschappen... Geen ingrediënten over die je toch niet meer gebruikt...Wilma van Hoeven biedt de lezer in 52 weekmenu's één handige boodschappenlijst per week, met vijf snel klaar maaltijdrecepten voor twee personen, waarmee je de hele week lekker eten op tafel zet. Wilma maakt gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, waardoor je steeds gevarieerd eet en verse producten gebruikt. In de recepten worden alle ingrediënten gebruikt, zodat je optimaal gebruik maakt van je boodschappen.Wilma van Hoeven was van 1978 tot 2000 culinair redacteur van Libelle, waar zij twaalf jaar lang verantwoordelijk was voor de rubriek Wilma Culinair, waarmee zij nog steeds wordt geïdentificeerd. Tegenwoordig is zij zelfstandig culinair redacteur en adviseur. Zij is ondermeer werkzaam voor Fair Trade Organisatie, het culinair tijdschrift TIP en tuinbouwveiling The Greenery, en heeft elke maand een column in het supermarkttijdschrift Boodschappen.www.wilmaculinair.nl

Gerelateerde boeken:

Momofuku Momofuku

Chef-kok David Chang over Aziatische smaken en onberispelijke ingrediënten, over Ramen noodles en zijn voorkeur voor varkensvlees.


Lees verder
De Zilveren Lepel Pasta De Zilveren Lepel Pasta

De nieuwe pastabijbel biedt 360 authentieke en moderne recepten voor pasta. Succes verzekerd.


Lees verder
Pizarro Pizarro

Pizarro is weer een prachtig kookboek over de Spaanse keuken. De Spaans-Britse kok José Pizarro leidt u met deze en vele andere buitengewone ingrediënten door de seizoenen en presenteert daarmee in dit boek de heerlijkste recepten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: W. van Hoeven
  • ISBN 13: 9789027416834
  • Gewicht: 333 gram
  • Afmeting: 30 x 125 x 170 mm