Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Het grote Pasta kookboek

Het grote Pasta kookboek

met meer dan 500 inspirerende Italiaanse recepten

  • Auteur:
  • Hardcover, 447 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
  • ISBN 13: 9789023013006
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het grote Pasta kookboek

Pasta wordt veelal gezien als het ultieme symbool van de Italiaanse keuken; inmiddels zijn ook Nederlanders en Belgen verzot op bijvoorbeeld spaghetti bolognese en lasagne. Maar er is nog zo veel meer mogelijk met pasta! Elke Italiaanse regio kent zijn eigen specifieke pastasauzen, waardoor er op reis door Italië een heel scala van overheerlijke pastarecepten te ontdekken valt. Elke soort saus vraagt bovendien om een aparte pastavorm: bucatini, linguine, fettuccini, penne, occhi di lupo, farfalle …In Het grote Pasta kookboek vind je meer dan 500 pastarecepten – traditionele Italiaanse streekgerechten met pasta worden aangevuld met recepten voor moderne gerechten die snel op tafel staan. Dus niet alleen klassiekers als spaghetti carbonara en bucatini all'amatriciana, maar ook verrassende variaties als bucatini al pesto di mandorle e fiori di zucca (bucatini met pesto van amandelen en courgettebloemen) en spaghetti alla vodka (spaghetti met room, spek en wodka).

Gerelateerde boeken:

River Cottage Veg Every Day! River Cottage Veg Every Day!

River Cottage Veg Every Day bevat meer dan 200 nieuwe recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall.


Lees verder
Kitchen Confidential Kitchen Confidential

Het bestselling boek van Chef Anthony Bourdain.


Lees verder
Pascal Jalhaij proeft Pascal Jalhaij proeft

Pascal Jalhaij proeft leert je over de smaken van vroeger, en laat zien hoe deze smaken ook nu nog actueel kunnen zijn. Verwacht hete bliksem, waterzooi, draadjesvlees en meer echt Hollandse klassiekers.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • Vertaler(s): Balmaekers, Saskia
  • ISBN 13: 9789023013006
  • Gewicht: 1087 gram
  • Afmeting: 40 x 179 x 249 mm