Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > E. Petersen-Schepelern > Koken met de grillpan

Koken met de grillpan

  • Auteur: E. Petersen-Schepelern
  • Hardcover, 63 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2002
  • Uitgeverij: Becht's Uitgevers-Maatschappij, H.J.W.
  • ISBN 13: 9789023010852
€ 9,95

Dit boek is niet leverbaar

Beschrijving Koken met de grillpan

De grillpan geeft aan gerechten die speciale geroosterde smaak die ons herinnert aan zomerse barbecuefeestjes. Koken met de grillpan biedt meer dan 30 eenvoudige recepten voor binnenshuis grillen! De geribbelde bodem van de grillpan voorkomt dat de ingrediënten in het vet liggen en dat maakt deze manier van koken nog gezonder!Koken met de grillpan bevat recepten voor:- groenteschotels, maar dan uit de grillpan: gegrilde asperges met citroen-sojasaus; gegrillde polenta met geroosterde paprika's; gemarineerde groenten als mediterrane antipasti;- vis en schaaldieren ' die zijn ideaal voor de grillpan: Japanse gezouten zalm; geroosterde garnalen met Vietnamese dipsaus of kabeljauw op een bedje van paksoi;- kip- en eendgerechten, thuis gegrild: kip tandoori; eendenborst met Thaise kruiden en gegrilde asperges; kuikens op z'n Zuid-Afrikaans; - vlees, dat iets extra's krijgt wanneer het wordt bereid in de grillpan: gegrild rundvlees met zoete aardappelen, crème fraîche en een pikant tomatensausje; pittig gekruide lamsburgers of geroosterd varkensvlees met aubergines;- fruit ' fruit grillen in de grillpan is geen enkel probleem: van een papaja-passievruchtschuimtaart met geroosterde ananas en mango, tot gegrilde bananen met kaneel en rum-limoenijs.Heerlijke marinades en kruidenmengsels zijn het geheim van succesvol koken met de grillpan. Of ze nu van oorsprong Italiaans, Marokkaans, Indiaas of Vietnamees zijn, ze geven de recepten in Koken met de grillpan extra pit en aroma. Daarom mogen ze in dit boek natuurlijk niet ontbreken.

Gerelateerde boeken:

Topkoks voor Thuiskoks 3 Topkoks voor Thuiskoks 3

In een handomdraai een gerecht van restaurant El Bulli, Sergio Herman of Ramon Beuk op tafel zetten? Dat kan met Topkoks voor Thuiskoks 3.


Lees verder
Elizabeth Davids beste recepten Elizabeth Davids beste recepten

Een verzameling van de beste recepten van Elizabeth David. Meer dan 150 heerlijke, mediterrane gerechten


Lees verder
Topkoks voor Thuiskoks 2 Topkoks voor Thuiskoks 2

52 wereldgerechten van Gordon Ramsay, Jonnie Boer, Herman den Blijker, Jamie Oliver, Erik van Loo en vele anderen


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: E. Petersen-Schepelern
  • Vertaler(s): Anderson, U.
  • Illustrator(s): Cassidy, P.
  • ISBN 13: 9789023010852
  • Gewicht: 342 gram
  • Afmeting: 12 x 197 x 198 mm