Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > J. Fullerton-Smith > The truth about food

The truth about food

eerlijk over eten

  • Auteur: J. Fullerton-Smith
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk,
  • Uitgeverij: A.W. Bruna LeV.
  • ISBN 13: 9789022993224
€ 15,00

Levering via bol.com

Beschrijving The truth about food

The Truth About Food is het grootste onderzoek in zijn soort. Voor het eerst worden alle mythes rond voeding in het laboratorium en de praktijk getest om aan te tonen welke waar zijn en welke verzinsels. Dit boek onthult niets dan de waarheid over het effect van voedsel op ons lichaam, of het nu gaat om spinazie, soja, omega-3 of zuivelproducten. Het laat zien wat de wetenschappelijk aangetoonde effecten zijn van voedsel op ons immuunsysteem, eetlust, geheugen en libido. Ontdek hoe voedsel je vruchtbaarheid, energieniveau, de conditie van je huid en haar, gewicht en de duur van je leven beïnvloedt. En hoe het veranderen van je eetgewoonten je leven kan veranderen.Dit gezaghebbende, leesbare boek vol tips en illustraties maakt een einde aan alle fabeltjes. Dit zijn de feiten over het effect van voedsel op je lichaam.- Is rode wijn goed of slecht voor je?- Ga je van bepaald voedsel beter zien?- Heeft het zin om acht glazen water per dag te drinken?- Welk voedsel is lustopwekkend en waarvan verlies je alle lust?- Waarom kan je dunne vriendin alles eten wat ze wil zonder aan te komen?Het is tijd om de waarheid te ontdekken.

Gerelateerde boeken:

Sicilicious Sicilicious

Een kookboek over de Siciliaanse keuken, aangevuld met interessante verhalen over het Italiaanse eiland.


Lees verder
Terug naar mijn Roti Terug naar mijn Roti

Al reizend, etend en kokend verkent chefkok Ramon Beuk zijn geboorteland. Een smaakvolle ontdekking van Suriname.


Lees verder
Mastering The Art of French Cooking Mastering The Art of French Cooking

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: J. Fullerton-Smith
  • ISBN 13: 9789022993224
  • Gewicht: 741 gram
  • Afmeting: 21 x 180 x 235 mm