Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > J. Fullerton-Smith > The truth about food

The truth about food

eerlijk over eten

  • Auteur: J. Fullerton-Smith
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk,
  • Uitgeverij: A.W. Bruna LeV.
  • ISBN 13: 9789022993224
€ 15,00

Levering via bol.com

Beschrijving The truth about food

The Truth About Food is het grootste onderzoek in zijn soort. Voor het eerst worden alle mythes rond voeding in het laboratorium en de praktijk getest om aan te tonen welke waar zijn en welke verzinsels. Dit boek onthult niets dan de waarheid over het effect van voedsel op ons lichaam, of het nu gaat om spinazie, soja, omega-3 of zuivelproducten. Het laat zien wat de wetenschappelijk aangetoonde effecten zijn van voedsel op ons immuunsysteem, eetlust, geheugen en libido. Ontdek hoe voedsel je vruchtbaarheid, energieniveau, de conditie van je huid en haar, gewicht en de duur van je leven beïnvloedt. En hoe het veranderen van je eetgewoonten je leven kan veranderen.Dit gezaghebbende, leesbare boek vol tips en illustraties maakt een einde aan alle fabeltjes. Dit zijn de feiten over het effect van voedsel op je lichaam.- Is rode wijn goed of slecht voor je?- Ga je van bepaald voedsel beter zien?- Heeft het zin om acht glazen water per dag te drinken?- Welk voedsel is lustopwekkend en waarvan verlies je alle lust?- Waarom kan je dunne vriendin alles eten wat ze wil zonder aan te komen?Het is tijd om de waarheid te ontdekken.

Gerelateerde boeken:

Cucina Cucina

Een toonaangevende boek over de klassieke Italiaanse keuken. Cucina wordt door de dames van het Londonse River Cafe als bijbel beschouwd.


Lees verder
De Grote Larousse Gastronomique De Grote Larousse Gastronomique

De Grote Larousse Gastronomique is het klassieke naslagwerk voor koks. Het boek bevat in totaal meer dan 3.800 recepten aan aanverwante artikelen.


Lees verder
365 goede redenen om aan tafel te gaan 365 goede redenen om aan tafel te gaan

Een jaar vol seizoensproducten, een jaar vol bijzondere momenten, een jaar vol tips en weetjes met Stéphane Reynaud,


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: J. Fullerton-Smith
  • ISBN 13: 9789022993224
  • Gewicht: 741 gram
  • Afmeting: 21 x 180 x 235 mm