Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Jamie Oliver > De basis van het koken

De basis van het koken

  • Auteur: Jamie Oliver
  • Paperback, 333 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
  • ISBN 13: 9789021546773
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving De basis van het koken

De basis van het koken is het handboek voor iedereen die van lekker eten én koken houdt. Het staat vol met heldere ideeën, no-nonsense-adviezen en meer dan 100 heerlijke altijd-succesrecepten.Lees hier het interview met Jamie Oliver.

Gerelateerde boeken:

River Cottage Veg Every Day! River Cottage Veg Every Day!

River Cottage Veg Every Day bevat meer dan 200 nieuwe recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall.


Lees verder
Pier Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".


Lees verder
Modernist Cuisine Modernist Cuisine

De Modernistische Cuisine is een encyclopedie en een gids voor de wetenschap van de hedendaagse professionele keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jamie Oliver
  • Vertaler(s): Eenschooten, Constance
  • Illustrator(s): Loftus, David
  • ISBN 13: 9789021546773
  • Gewicht: 1063 gram
  • Afmeting: 25 x 190 x 245 mm