Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Jamie Oliver > De basis van het koken

De basis van het koken

  • Auteur: Jamie Oliver
  • Paperback, 333 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
  • ISBN 13: 9789021546773
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving De basis van het koken

De basis van het koken is het handboek voor iedereen die van lekker eten én koken houdt. Het staat vol met heldere ideeën, no-nonsense-adviezen en meer dan 100 heerlijke altijd-succesrecepten.Lees hier het interview met Jamie Oliver.

Gerelateerde boeken:

The Whole Beast The Whole Beast

The Whole Beast: Nose to Tail Eating is een echte "foodie" klassieker. Het is het manifest van Fergus Henderson voor het totaalgebruik van ingredienten in de keuken.


Lees verder
Pluijm Op Pad Pluijm Op Pad

Culinair avonturier René Pluijm neemt je mee op zijn zoektocht naar de bron van voedselschatten in Europa.


Lees verder
Ducasse - Flavors of France Ducasse - Flavors of France

In Flavors of France neemt Alain Ducasse de lezer mee op reis en laat de mooiste en heerlijkste ingrediënten en gerechten zien, ruiken en proeven die Frankrijk te bieden heeft.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jamie Oliver
  • Vertaler(s): Eenschooten, Constance
  • Illustrator(s): Loftus, David
  • ISBN 13: 9789021546773
  • Gewicht: 1063 gram
  • Afmeting: 25 x 190 x 245 mm