Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Jamie Oliver > De basis van het koken

De basis van het koken

  • Auteur: Jamie Oliver
  • Paperback, 333 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
  • ISBN 13: 9789021546773
€ 19,95

Levering via bol.com

Beschrijving De basis van het koken

De basis van het koken is het handboek voor iedereen die van lekker eten én koken houdt. Het staat vol met heldere ideeën, no-nonsense-adviezen en meer dan 100 heerlijke altijd-succesrecepten.Lees hier het interview met Jamie Oliver.

Gerelateerde boeken:

Simple to Spectacular Simple to Spectacular

Jean-Georges Vongerichten en Mark Bittman werken in Simple to Spectacular samen om verschillende recepten te bewerken tot steeds complexere varianten.


Lees verder
The Complete Thomas Keller The Complete Thomas Keller

Een luxe verzamelbox met The French Laundry Cookbook en Bouchon, de 2 bestsellers van Thomas Keller.


Lees verder
Nose to Tail Eating Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jamie Oliver
  • Vertaler(s): Eenschooten, Constance
  • Illustrator(s): Loftus, David
  • ISBN 13: 9789021546773
  • Gewicht: 1063 gram
  • Afmeting: 25 x 190 x 245 mm