Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Philippe Bidaine > Napels proeven

Napels proeven

  • Auteur: Philippe Bidaine
  • Hardcover, 191 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020990430
€ 24,95

Levering via bol.com

Beschrijving Napels proeven

Heerlijke recepten uit de Zuid-Italiaanse keukenItalië heeft zijn gastronomische reputatie in ruime mate te danken aan het eten en drinken uit Campanië in het algemeen, en Napels in het bijzonder. Vreemd genoeg is de Napolitaanse keuken bij ons minder bekend. Zowel cultuur als voeding draagt de sporen van Griekse, Romeinse, Spaanse en Franse overheersers, al zijn er daarnaast ook Arabische en oosterse invloeden te merken. De Napolitaanse kookkunst maakt vaak gebruik van eenvoudige middelen, al is de afwerking altijd tot in de puntjes verzorgd: een traktatie voor lichaam en geest! In dit kleurrijke portret van een gezellige, tongstrelende traditie brengt Philippe Bidaine ons het verhaal van een uitzonderlijke reeks producten, ontdekt tijdens talloze reizen naar de regio. Zijn relaas wordt opgesmukt met bijzonder aantrekkelijke sfeerfoto's. Hij presenteert de Napolitaanse culinaire traditie onder de vorm van 45 toegankelijke, ongekunstelde recepten, voor de gelegenheid in beeld gebracht door Alexandre Bibaut in restaurant 'Le Stelle'.

Gerelateerde boeken:

1.000 Mexican Recipes 1.000 Mexican Recipes

De Mexicaanse keuken: een voudige gerechten, met chilies en mais, burrito's of kip en guacamole sauzen, de Mexicaanse keuken prikkeld alle zintuigen.


Lees verder
Ching Ching's snelle Chinese keuken

Ching's snelle Chinese keuken is er voor iedereen die weinig tijd heeft maar toch lekker wil eten.


Lees verder
Tajine Tajine

De tajine vormt de basis van de traditionele Marokkaanse keuken. Ghillie Basan beschrijft in Tajine de heerlijkste receptuur voor deze gerechten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Philippe Bidaine
  • Co-auteur(s): Bibaut, A.
  • Vertaler(s): Legiest, Nicole
  • Illustrator(s): Bibaut, Alexandre
  • ISBN 13: 9789020990430
  • Gewicht: 813 gram
  • Afmeting: 20 x 178 x 249 mm