Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sophie Grigson > Het Fairtrade kookboek

Het Fairtrade kookboek

  • Auteur: Sophie Grigson
  • Hardcover, 208 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020984941
€ 19,99

Levering via bol.com

Beschrijving Het Fairtrade kookboek

Koken voor een betere wereld. Respectvol koken met eerlijke producten: Oxfam Fairtrade reikt een scala van verrassende, originele en smaakvolle gerechten aan met producten die voortkomen uit eerlijke handel. Meer dan honderd recepten uit de hele wereld, uitgewerkt door foodie Sophie Grigson. Van vis- en vleesgerechten over vegetarische schotels en pasta's tot verrukkelijke koekjes, gezonde fruitdesserts, gebak en drankjes. In samenwerking met Oxfam België. Je hebt het hart op de juiste plaats en je wilt een steentje bijdragen om deze wereld rechtvaardiger te maken? Met de recepten in dit boek verras je vrienden en familie. Fairtradeproducenten uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika hebben hun favoriete familierecepten met ons gedeeld. Het zijn heerlijke gerechten met de eerlijke ingrediënten die ze zelf hebben geteeld. Ook vertellen ze ons hoe jouw steun hen helpt om hun gemeenschap te verstevigen en een beter leven op te bouwen. Als het je niet onverschillig laat waar je voeding vandaan komt, en je wilt fairtradeboeren en -arbeiders steunen, dan is dit kookboek echt iets voor jou.Sophie Grigson kreeg de liefde voor het koken met de paplepel ingegeven. Als dochter van de bekende culinaire auteur Jane Grigson groeide ze uit tot een ervaren kookboekauteur en ondertussen heeft ze al meer dan vijftien succesvolle titels op haar naam staan. Ook was ze jarenlang een populaire tv-presentatrice bij o.a. Channel 4 en schreef ze regelmatig culinaire artikels voor The Sunday Times en The Independent.

Gerelateerde boeken:

Edible Seashore Edible Seashore

Het 5e River Cottage Handbook gaat over de kustlijn. In deze gezaghebbende gids neemt John Wright ons mee op reis naar de kust.


Lees verder
Risotto Risotto

Veel mensen kennen risotto wel, maar zouden het zelf niet snel maken. Risotto laat zien dat dit helemaal niet zo heel moeilijk is.


Lees verder
Over Worst Over Worst

Alle slagers geheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijken doe-boek voor iedere worst liefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sophie Grigson
  • Vertaler(s): Hee, David van / Sinnema, Karin
  • ISBN 13: 9789020984941
  • Gewicht: 883 gram
  • Afmeting: 18 x 205 x 242 mm