Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sophie Grigson > Het Fairtrade kookboek

Het Fairtrade kookboek

  • Auteur: Sophie Grigson
  • Hardcover, 208 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020984941
€ 19,99

Levering via bol.com

Beschrijving Het Fairtrade kookboek

Koken voor een betere wereld. Respectvol koken met eerlijke producten: Oxfam Fairtrade reikt een scala van verrassende, originele en smaakvolle gerechten aan met producten die voortkomen uit eerlijke handel. Meer dan honderd recepten uit de hele wereld, uitgewerkt door foodie Sophie Grigson. Van vis- en vleesgerechten over vegetarische schotels en pasta's tot verrukkelijke koekjes, gezonde fruitdesserts, gebak en drankjes. In samenwerking met Oxfam België. Je hebt het hart op de juiste plaats en je wilt een steentje bijdragen om deze wereld rechtvaardiger te maken? Met de recepten in dit boek verras je vrienden en familie. Fairtradeproducenten uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika hebben hun favoriete familierecepten met ons gedeeld. Het zijn heerlijke gerechten met de eerlijke ingrediënten die ze zelf hebben geteeld. Ook vertellen ze ons hoe jouw steun hen helpt om hun gemeenschap te verstevigen en een beter leven op te bouwen. Als het je niet onverschillig laat waar je voeding vandaan komt, en je wilt fairtradeboeren en -arbeiders steunen, dan is dit kookboek echt iets voor jou.Sophie Grigson kreeg de liefde voor het koken met de paplepel ingegeven. Als dochter van de bekende culinaire auteur Jane Grigson groeide ze uit tot een ervaren kookboekauteur en ondertussen heeft ze al meer dan vijftien succesvolle titels op haar naam staan. Ook was ze jarenlang een populaire tv-presentatrice bij o.a. Channel 4 en schreef ze regelmatig culinaire artikels voor The Sunday Times en The Independent.

Gerelateerde boeken:

Momofuku Momofuku

Chef-kok David Chang over Aziatische smaken en onberispelijke ingrediënten, over Ramen noodles en zijn voorkeur voor varkensvlees.


Lees verder
On the Line On the Line

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.


Lees verder
Sicilicious Sicilicious

Een kookboek over de Siciliaanse keuken, aangevuld met interessante verhalen over het Italiaanse eiland.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sophie Grigson
  • Vertaler(s): Hee, David van / Sinnema, Karin
  • ISBN 13: 9789020984941
  • Gewicht: 883 gram
  • Afmeting: 18 x 205 x 242 mm