Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Sophie Grigson > Het Fairtrade kookboek

Het Fairtrade kookboek

  • Auteur: Sophie Grigson
  • Hardcover, 208 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020984941
€ 19,99

Levering via bol.com

Beschrijving Het Fairtrade kookboek

Koken voor een betere wereld. Respectvol koken met eerlijke producten: Oxfam Fairtrade reikt een scala van verrassende, originele en smaakvolle gerechten aan met producten die voortkomen uit eerlijke handel. Meer dan honderd recepten uit de hele wereld, uitgewerkt door foodie Sophie Grigson. Van vis- en vleesgerechten over vegetarische schotels en pasta's tot verrukkelijke koekjes, gezonde fruitdesserts, gebak en drankjes. In samenwerking met Oxfam België. Je hebt het hart op de juiste plaats en je wilt een steentje bijdragen om deze wereld rechtvaardiger te maken? Met de recepten in dit boek verras je vrienden en familie. Fairtradeproducenten uit Afrika, Azië en Latijns-Amerika hebben hun favoriete familierecepten met ons gedeeld. Het zijn heerlijke gerechten met de eerlijke ingrediënten die ze zelf hebben geteeld. Ook vertellen ze ons hoe jouw steun hen helpt om hun gemeenschap te verstevigen en een beter leven op te bouwen. Als het je niet onverschillig laat waar je voeding vandaan komt, en je wilt fairtradeboeren en -arbeiders steunen, dan is dit kookboek echt iets voor jou.Sophie Grigson kreeg de liefde voor het koken met de paplepel ingegeven. Als dochter van de bekende culinaire auteur Jane Grigson groeide ze uit tot een ervaren kookboekauteur en ondertussen heeft ze al meer dan vijftien succesvolle titels op haar naam staan. Ook was ze jarenlang een populaire tv-presentatrice bij o.a. Channel 4 en schreef ze regelmatig culinaire artikels voor The Sunday Times en The Independent.

Gerelateerde boeken:

Toet- en Taartkalender Toet- en Taartkalender

Voor iedere dag een taart of een toetje. Van eenvoudige yoghurttoetjes tot exquise desserts, verwen jezelf en anderen met de Toet- en Taartkalender.


Lees verder
Bouchon Bouchon

In Bouchon worden alle gerechten bereid met de precisie van een toprestaurant, de smaken perfect bijeengebracht en de presentatie tot in detail uitgewerkt.


Lees verder
Van kust tot kust Van kust tot kust

Visgerechten zijn het handelsmerk van Rick Stein. De Engelse TV kok heeft er al veel programma's en kookboeken aan gewijd.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Sophie Grigson
  • Vertaler(s): Hee, David van / Sinnema, Karin
  • ISBN 13: 9789020984941
  • Gewicht: 883 gram
  • Afmeting: 18 x 205 x 242 mm