Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > P. Huysentruyt > Sos Piet

Sos Piet

  • Auteur: P. Huysentruyt
  • Paperback, 144 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020974553
€ 19,99

Levering via bol.com

Beschrijving Sos Piet

Populaire tv-chef van culinair topniveau Piet Huysentruyt, alias de man die zijn volk leerde koken.;;;Stap-voor-stap handboek vol praktische tips om veel voorkomende culinaire blunders te vermijden. ;;;Smakelijke en creatieve gerechten voor zowel culinaire linkerhanden als door de wol geverfde hobbykoks. De excentrieke chef-kok Piet Huysentruyt ontpopte zich met het tv-programma Sos Piet tot de chef die zijn volk leerde koken. Hij snelt iedereen ter hulp, lost alle culinaire problemen op en geeft op de koop toe nog allerlei handige keukentips mee. Het programma is intussen een begrip geworden. Jong en oud, iedereen durft zich dezer dagen tot Sos Piet wenden wanneer het in de keuken fout dreigt te lopen. Dit boek bundelt de absolute toppers uit de televisiereeks. Piet gaat in detail in op alles wat kan fout gaan in de bereiding van typisch Vlaamse klassiekers. Hij heeft enkele van de meest voorkomende probleemgevallen op een rijtje gezet en dat levert telkens een mooi menu op. Bij de voorgerechten kiest hij voor onder andere tomatensoep met balletjes, scampi in look, kaaskroketten enzovoort. Bij de hoofdgerechten komen rodekool, witloof in de oven, steak béarnaise en vele andere aan bod. Als afsluiter gaat de aandacht naar gekende desserts zoals chocomousse, sabayon, crême brulée... Alle problemen die zich kunnen voordoen bij de bereiding, lost hij stap voor stap op.

Gerelateerde boeken:

Groot Indonesisch kookboek Groot Indonesisch kookboek

Een echte culinaire klassieker. Hele generaties Nederlanders hebben dankzij dit boek de Indonesische keuken leren kennen.


Lees verder
Italian Food Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.


Lees verder
Dat koop je bij de Turk Dat koop je bij de Turk

Waar vind je granaatappels, dadels, lamsgehakt en de heerlijkste verse yoghurt? Bij de Turk.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: P. Huysentruyt
  • Redactie: Smedts, F.
  • Illustrator(s): Dobbelaere, D.
  • ISBN 13: 9789020974553
  • Gewicht: 555 gram
  • Afmeting: 11 x 205 x 242 mm