Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Jean-Pierre Wybauw > Alle basics over chocolade

Alle basics over chocolade

  • Auteur: Jean-Pierre Wybauw
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020973105
€ 14,99

Levering via bol.com

Beschrijving Alle basics over chocolade

In dit heldere en handige lexicon vindt u informatie over de productie van chocolade met talrijke smakelijke chocoladerecepten. Een onmisbaar naslagwerk voor iedere chocoholic.

Gerelateerde boeken:

The French Laundry Cookbook The French Laundry Cookbook

Gerechten bereiden op op een hoog niveau, dat is waar het Thomas Keller om gaat. En dat is precies wat hij in The French Laundry laat zien.


Lees verder
Recettes pour bien Vivre Recettes pour bien Vivre

Recettes pour bien Vivre is een ode aan de authentieke Franse keuken. Met 65 heerlijke recepten, mooie sfeerfotografie en vol met illustraties is het een prachtig boek geworden.


Lees verder
Biertapas Biertapas

Biertapas is het eerste boek dat zich specifiek richt op hapjes en kleine gerechtjes die goed combineren met bier. In een heel aantal gerechten is bier zelfs een van de ingrediënten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jean-Pierre Wybauw
  • Illustrator(s): Croes, Frank
  • ISBN 13: 9789020973105
  • Gewicht: 343 gram
  • Afmeting: 20 x 129 x 174 mm