Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Jean-Pierre Wybauw > Alle basics over chocolade

Alle basics over chocolade

  • Auteur: Jean-Pierre Wybauw
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020973105
€ 14,99

Levering via bol.com

Beschrijving Alle basics over chocolade

In dit heldere en handige lexicon vindt u informatie over de productie van chocolade met talrijke smakelijke chocoladerecepten. Een onmisbaar naslagwerk voor iedere chocoholic.

Gerelateerde boeken:

Real Fast Food Real Fast Food

Nigel Slater presenteert meer dan 350 creatieve, heerlijke en voedzame recepten en suggesties voor degenen die liever eten dan koken.


Lees verder
The Silver Spoon for Children The Silver Spoon for Children

Wilt u uw kind leren koken als een echte Italiaan? De Zilveren Lepel voor Kinderen is de beste manier om te beginnen!


Lees verder
Vegetarian Dishes from the Middle East Vegetarian Dishes from the Middle East

Een klassieker van Der Haroutunian over de heerlijke vegetarische gerechten uit het hele Midden Oosten.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jean-Pierre Wybauw
  • Illustrator(s): Croes, Frank
  • ISBN 13: 9789020973105
  • Gewicht: 343 gram
  • Afmeting: 20 x 129 x 174 mm