Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Basis kookboeken > Jean-Pierre Wybauw > Alle basics over chocolade

Alle basics over chocolade

  • Auteur: Jean-Pierre Wybauw
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2008
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020973105
€ 14,99

Levering via bol.com

Beschrijving Alle basics over chocolade

In dit heldere en handige lexicon vindt u informatie over de productie van chocolade met talrijke smakelijke chocoladerecepten. Een onmisbaar naslagwerk voor iedere chocoholic.

Gerelateerde boeken:

Het grote Larousse chocoladeboek Het grote Larousse chocoladeboek

170 niet te weerstane, heerlijke chocoladerecepten: taart, ijs, gebak, drankjes, snoepjes om vingers en duimen bij af te likken.


Lees verder
Ad Hoc at Home Ad Hoc at Home

Thomas Keller deelt elke-dag-recepten in zijn laatste boek.


Lees verder
Denk Groenten / De handleiding Denk Groenten / De handleiding

De handleiding die hoort bij de Denk Groenten! reeks.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jean-Pierre Wybauw
  • Illustrator(s): Croes, Frank
  • ISBN 13: 9789020973105
  • Gewicht: 343 gram
  • Afmeting: 20 x 129 x 174 mm