Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > G. Van Der Bruggen > Lekker van bij ons

Lekker van bij ons

  • Auteur: G. Van Der Bruggen
  • Paperback, 176 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk,
  • Uitgeverij: Standaard Uitgeverij
  • ISBN 13: 9789002235856
€ 22,50

Levering via bol.com

Beschrijving Lekker van bij ons

Wij Belgen staan bekend als echte bourgondiërs. Geen wonder, we hebben de lekkerste producten in huis. Van simpel en puur tot echte smaakexplosies. Tijdens het Vitaya-programma Lekker van bij ons leert sterrenkok Geert Van Der Bruggen van de Lijsterbes ons hoe we het beste uit één bepaald Belgisch product kunnen halen. Elke aflevering eindigt met een verrassende bereiding die je meteen zelf thuis wilt uitproberen. In het boek Lekker van bij ons werden zijn meest creatieve gerechten gebundeld en geïllustreerd met prachtige foto';s van Heikki Verdurme. Probeer eens een van de tientallen originele receptjes uit en verbaas je tafelgasten.Hier zijn alvast enkele gerechten om je te doen watertanden: -; Gazpacho en wrap van komkommer -; Carpaccio van tomaat met harde schapenkaas en filet d';anvers -; Gesmoorde asperges met snoekbaars en crumble van amandelen -; Sushi van schorseneer en kookham -; Kip met peren en Marokkaanse kruiden -; Kortgebakken witloof met langoustines en saus van sinaasappel -; Pladijs in tempura met tartaar van rode biet en aardappelen -; Puree van pompoen met kaascrunch en salade van koolrabi -; Pittige peertjes uit de wok met kazen van bij ons -; Tulpje gevuld met ganache en aardbeiensorbet Geert Van Der Bruggen is chef-kok in restaurant Lijsterbes. Hij is het gezicht en het creatieve brein van het kookprogramma Lekker van bij ons op Vitaya. Hij vindt zijn beroep het mooiste ter wereld: ';Het bereiden van seizoensgebonden producten, met de nodige creativiteit, met een team van mensen die de finesse in de vingers hebben… Niets in de wereld geeft je zo';n goed gevoel';, aldus Geert. Om stoom af te laten is hij een fanatiek sporter. Triatlon is zijn favoriet

Gerelateerde boeken:

Het Smaakpretpark Het Smaakpretpark

Maak kennis met de Kleurrijke Framboos, de Lieflijke Appel en de Mislukte Druif, wandel door het Grote Smaakbos, vaar rond in de Suikerbootjes, bekijk het Knaagmuseum en dwaal rond door de Zintuigengrot!


Lees verder
Four Fish Four Fish

Whether it’s wild or farmed, fresh or tinned, in batter or a bento box, we’re eating more fish than ever before. But what’s the story behind the fish on your plate?


Lees verder
Heston Heston's Fantastical Feasts

Een geniaal boek van Heston Blumental van de Fat-Duck. Gebaseerd op de BBC serie Heston's Fantastical Feasts.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: G. Van Der Bruggen
  • ISBN 13: 9789002235856
  • Gewicht: 832 gram
  • Afmeting: 20 x 221 x 253 mm