Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Geert Groffen > Vers natuurlijk!

Vers natuurlijk!

seizoensgebonden & duurzaam koken

  • Auteur: Geert Groffen
  • Paperback, 160 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Standaard Uitgeverij
  • ISBN 13: 9789002235283
€ 12,50

Levering via bol.com

Beschrijving Vers natuurlijk!

Op 23 september is het zover. Dan heeft de wereldbevolking de natuurlijke hulpbronnen voor dit jaar opgebruikt. In de westerse landen was de grens van wat de aarde kan dragen al veel eerder bereikt: op 13 mei. Op die datum begonnen we meer grondstoffen te gebruiken dan de aarde in een jaar kan opbouwen. Die dag -; de Earth Overshoot Day genaamd -; viel in 1986 nog op 31 december. ';Wat kunnen wij daar als gewone mens aan doen?'; vragen velen zich af. De wereld redden kunnen we niet, maar een van de aspecten uit ons dagelijkse leven waar we op kunnen letten, is hoe we omgaan met onze voeding. Voeding vormt namelijk gemiddeld een derde van onze totale voetafdruk. Bewust met onze voeding omgaan is al een eerste stap in de goede richting. Maar hoe doe je dat?In Vers natuurlijk! Seizoensgebonden & duurzaam koken vind je talrijke tips, weetjes en vooral recepten die je een eind op weg helpen. De vier hoofdstukken -; lente, zomer, herfst en winter -; bevatten ruim tachtig lekkere, seizoensgebonden recepten, aangevuld met tips en boeiende columns. Wist je dat je in de winter de keuze hebt uit maar liefst twintig verschillende groenten? Wist je dat je met pompoen veel meer kunt doen dan alleen maar soep maken? Frisse lentemenu';s, zonnige zomersalades, heerlijke herfstideetjes, stevige winterstoofpotjesā€¦ je vindt het allemaal in Vers natuurlijk!

Gerelateerde boeken:

Under Pressure, Cooking Sous Vide Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.


Lees verder
Jamie in 30 minuten Jamie in 30 minuten

Jamie in 30 minuten is de vertaling van 30 minute meals, het is het nieuwste boek van Jamie Oliver.


Lees verder
Edible Seashore Edible Seashore

Het 5e River Cottage Handbook gaat over de kustlijn. In deze gezaghebbende gids neemt John Wright ons mee op reis naar de kust.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Geert Groffen
  • Illustrator(s): Croes, Frank
  • ISBN 13: 9789002235283
  • Gewicht: 357 gram
  • Afmeting: 12 x 160 x 177 mm