Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Geert Groffen > Vers natuurlijk!

Vers natuurlijk!

seizoensgebonden & duurzaam koken

  • Auteur: Geert Groffen
  • Paperback, 160 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Standaard Uitgeverij
  • ISBN 13: 9789002235283
€ 12,50

Levering via bol.com

Beschrijving Vers natuurlijk!

Op 23 september is het zover. Dan heeft de wereldbevolking de natuurlijke hulpbronnen voor dit jaar opgebruikt. In de westerse landen was de grens van wat de aarde kan dragen al veel eerder bereikt: op 13 mei. Op die datum begonnen we meer grondstoffen te gebruiken dan de aarde in een jaar kan opbouwen. Die dag -; de Earth Overshoot Day genaamd -; viel in 1986 nog op 31 december. ';Wat kunnen wij daar als gewone mens aan doen?'; vragen velen zich af. De wereld redden kunnen we niet, maar een van de aspecten uit ons dagelijkse leven waar we op kunnen letten, is hoe we omgaan met onze voeding. Voeding vormt namelijk gemiddeld een derde van onze totale voetafdruk. Bewust met onze voeding omgaan is al een eerste stap in de goede richting. Maar hoe doe je dat?In Vers natuurlijk! Seizoensgebonden & duurzaam koken vind je talrijke tips, weetjes en vooral recepten die je een eind op weg helpen. De vier hoofdstukken -; lente, zomer, herfst en winter -; bevatten ruim tachtig lekkere, seizoensgebonden recepten, aangevuld met tips en boeiende columns. Wist je dat je in de winter de keuze hebt uit maar liefst twintig verschillende groenten? Wist je dat je met pompoen veel meer kunt doen dan alleen maar soep maken? Frisse lentemenu';s, zonnige zomersalades, heerlijke herfstideetjes, stevige winterstoofpotjesā€¦ je vindt het allemaal in Vers natuurlijk!

Gerelateerde boeken:

De banketbakker De banketbakker

Meer dan 300 recepten van de klassiek geschoolde banketbakker Cees Holtkamp. Voor het eerst in ruim vijftig jaar een Nederlands banketbakkersboek.


Lees verder
Pier Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".


Lees verder
Sicilicious Sicilicious

Een kookboek over de Siciliaanse keuken, aangevuld met interessante verhalen over het Italiaanse eiland.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Geert Groffen
  • Illustrator(s): Croes, Frank
  • ISBN 13: 9789002235283
  • Gewicht: 357 gram
  • Afmeting: 12 x 160 x 177 mm