Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > L. Wellekens > Wild en gevogelte

Wild en gevogelte

  • Auteur: L. Wellekens
  • Paperback, 224 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2007
  • Uitgeverij: Standaard Uitgeverij
  • ISBN 13: 9789002223181
€ 24,95

Levering via bol.com

Beschrijving Wild en gevogelte

Lucrèce Wellekens heeft samen met haar familie vijf uitstekende wild-en-gevogeltewinkels in het Brusselse en heeft haar beste recepten gebundeld. Het resultaat mag er zijn: een vernieuwend boek over koken met wild en gevogelte, met klassieke, maar vooral ook moderne gerechten.Dit type vlees is immers zeer goed te combineren met allerlei invloeden uit de weidse gastronomische wereld. Denk maar aan de mediterrane en de oosterse keuken, of de fusionstijl, waarin westerse met oosterse ingredinten en bereidingswijzen gecombineerd worden.De tijd van zware gerechten met bestorven wild en donkere, geconcentreerde sausen is voorbij. Geen ingewikkelde, ?taaie? bedoeningen meer, maar een mals stukje vlees van de beste kwaliteit en met een fijne, delicate smaak, daar is het hem om te doen. Met dit boek waait een nieuwe, frisse wind door wild-en-gevogelteland en vindt de kooklustige lezer lichte en moderne recepten binnen handbereik. Ze zijn gemakkelijk klaar te maken en geschreven in een vlotte en begrijpelijke stijl.De recepten werden opgetekend door Patricia Pitisci en vertaald door Filip Verheyden, die ook de algemene inleiding over wild en gevogelte schreef. Ook in de fotografie ligt de nadruk op het delicate aspect van hedendaags koken met wild en gevogelte.

Gerelateerde boeken:

The Complete Thomas Keller The Complete Thomas Keller

Een luxe verzamelbox met The French Laundry Cookbook en Bouchon, de 2 bestsellers van Thomas Keller.


Lees verder
Allergiekookboek Allergiekookboek

Het Allergiekookboek is hét smakelijke kookboek voor mensen met een voedselallergie.


Lees verder
De kunst van het koken De kunst van het koken

In geen ander Frans kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zoveel rijkdom aan ervaring verwerkt als in De Kunst van het Koken. Duidelijk Julia Child.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: L. Wellekens
  • Co-auteur(s): Pitisci, P.
  • Illustrator(s): Duc, T. le
  • ISBN 13: 9789002223181
  • Gewicht: 1083 gram
  • Afmeting: 20 x 228 x 299 mm