Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken voor elke dag

Koken voor elke dag

KAV-Praktische School

  • Auteur:
  • Hardcover, 736 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2000
  • Uitgeverij: Standaard Uitgeverij
  • ISBN 13: 9789002209574
€ 34,95

Levering via bol.com

Beschrijving Koken voor elke dag

Koken voor elke dag werd met veel enthousiasme en vakkennis gemaakt. Het is een basiskookboek waarin zowat alles terug te vinden is wat van zo'n boek mag worden verwacht. Het boek geeft antwoorden op interessante vragen als: Wat is gezonde voeding? Welke garantie biedt een biolabel op voedingsproducten? U vindt informatie over alle gangbare en minder gangbare producten, heel wat uitleg over de meest uiteenlopende keukentermen en natuurlijk zijn er de vele recepten. Bijna 2000 recepten met talloze variaties, geselecteerd door ervaren kookexperts, vormen de hoofdmoot van het boek. U vindt niet alleen de klassieke (oude) favorieten, maar ook gerechten die aansluiten bij de hedendaagse trends en smaken. Vegetarische gerechten worden niet over het hoofd gezien en krijgen een eerlijke plaats in verschillende hoofdstukken. Koken voor elke dag is een boek waarin naast een veelheid aan basisrecepten ook plaats is voor iets bewerkelijkere gerechten of bijzondere bereidingen voor een feestelijk etentje. Dit kookboek is een handige en praktische gids waarmee beginners in de keuken op weg worden geholpen en waarmee de meer ervaren hobbykoks heel wat nieuwe idee├źn kunnen opdoen. 'Voor alle generaties. Koken voor elke dag, de kookturf van KAV, ontbrak niet in de keuken van onze oma's en moeders. Dit basiskookboek werd gerestyled en aangepast qua inhoud en ligt opnieuw in de rekken. Het bevat een schat aan productinformatie, geeft slimme tips en legt duidelijk de verschillende bereidingswijzen uit. Een basiskookboek dat ook in geen enkele hedendaagse keuken mag ontbreken.' - Nina/Het Laatste Nieuws

Gerelateerde boeken:

Groot Indonesisch kookboek Groot Indonesisch kookboek

Een echte culinaire klassieker. Hele generaties Nederlanders hebben dankzij dit boek de Indonesische keuken leren kennen.


Lees verder
Complete Robuchon Complete Robuchon

Een kookboek dat begint met de basis van het koken en eindigt in uitdagende recepten. Joel Robuchon legt het allemaal zeer duidelijk uit in zijn complete boekwerk.


Lees verder
Kaiseki Kaiseki

Kaiseki is een ode aan de seizoenen. Het is zonder twijfel één van de beste kookboeken over de Japanse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur:
  • ISBN 13: 9789002209574
  • Gewicht: 1984 gram
  • Afmeting: 44 x 197 x 262 mm