Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Adrian Richardson > Meat

Meat

Een handboek over hoe je vlees moet kopen, bereiden en eten. Meat gaat in op rund-, varkens- en lamsvlees, gevogelte en wild

  • Auteur: Adrian Richardson
  • Hardcover, 368 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2009
  • Uitgeverij: Kosmos Uitgevers
  • ISBN 13: 9789021545707
€ 29,95

Dit boek is niet leverbaar

Beschrijving Meat

De Australische kok Adrian Richardson is een gepassioneerde vleesexpert die zijn uitgebreide culinaire kennis graag deelt met anderen.

Met Meat brengt hij een ode aan zowel het dier zelf als aan de culinaire waarde van vlees. Richardson onthult alles wat hij weet over rund-, varkens- en lamsvlees, over gevogelte en wild. Hij vertelt waar goed vlees vandaan komt en wat er allemaal gebeurt voor het bij de slager ligt. Hij legt uit hoe je een goede slager vindt en waar je op moet letten als je vlees koopt.

Gerelateerde boeken:

Over Worst Over Worst

Alle slagers geheimen ontrafeld in het ultieme lees-, kijken doe-boek voor iedere worst liefhebber en ambachtelijke doe-het-zelver.


Lees verder
Momofuku Momofuku

Chef-kok David Chang over Aziatische smaken en onberispelijke ingrediënten, over Ramen noodles en zijn voorkeur voor varkensvlees.


Lees verder
Worst pate Worst pate

Het meest complete standaardwerk over charcuterie. Eindelijk in Nederlandse vertaling verkrijgbaar.


Lees verder

Bladeren op onderwerp: vlees | handboek | meat

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Adrian Richardson
  • Illustrator(s): Cambray, Dean
  • ISBN 13: 9789021545707
  • Gewicht: 1511 gram
  • Afmeting: 36 x 222 x 271 mm