Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Koken en apparatuur > Joan Roca > Sous-vide cuisine

Sous-vide cuisine

de vacuumrevolutie, technieken en recepten

  • Auteur: Joan Roca
  • Hardcover, 192 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Good Cook Publishing
  • ISBN 13: 9789073191792
€ 99,90

Levering via bol.com

Beschrijving Sous-vide cuisine

Sous-vide cuisine van Joan Roca, de vacuumrevolutie, technieken en recepten.

Over Sous Vide koken:

Bij de Sous vide techniek maakt men gebruik van luchtdichte zakken, vaak met vlees, in warm water.

Een constante lage temperatuur zorgt voor zeer gelijkmatig gaar worden door het hele voedsel en maakt het vrijwel onmogelijk het te doen mislukken. De luchtdichte zak houdt de voedings- en smaakstoffen vast die anders zouden verdampen of in het kookvocht verloren zouden gaan.

Gerelateerde boeken:

De Basis De Basis

De basis geeft een overzicht van de kooktechnieken en snijtechnieken die iedere kok moet beheersen.


Lees verder
Under Pressure, Cooking Sous Vide Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.


Lees verder

Bladeren op onderwerp: sous | vide | techniek

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Joan Roca
  • Co-auteur(s): Brugues, Salvador
  • Vertaler(s): MacLean-van Gestel, Kim
  • Illustrator(s): Guillamet, Francesc
  • ISBN 13: 9789073191792
  • Gewicht: 1480 gram
  • Afmeting: 21 x 269 x 300 mm