Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Naslagwerken algemeen > Alain Ducasse > Grand Livre De Cuisine

Grand Livre De Cuisine

Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia

  • Auteur: Alain Ducasse
  • Hardcover, 1078 bladzijden
  • In het geschreven
  • editie, 2005
  • Uitgeverij: Stewart Tabori & Chang
  • ISBN 13: 9782848440002
€ 204,95

Levering via bol.com

Gerelateerde boeken:

Madhur Jaffrey Madhur Jaffrey's World Vegetarian

Madhur Jaffrey is de meest invloedrijke schrijfster over de Indiase keuken van vandaag. Haar boek World Vegetarian biedt een collectie van 750 vleesloze gerechten uit de hele wereld.


Lees verder
Sous-vide cuisine Sous-vide cuisine

Sous-vide cuisine van Joan Roca, de vacuumrevolutie, technieken en recepten.


Lees verder
Zelfgeoogst! Zelfgeoogst!

Groenten uit eigen tuin zijn veel lekkerder dan die uit de winkel. Maar, hoe verbouw je je eigen groenten als je alleen een klein balkon hebt?


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Alain Ducasse
  • ISBN 13: 9782848440002
  • Gewicht: 5399 gram
  • Afmeting: 78 x 246 x 307 mm