Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > J. Kahn > Eetymologie

Eetymologie

de oorsprong van gerechten en ingredienten

  • Auteur: J. Kahn
  • Paperback, 128 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2002
  • Uitgeverij: Van Dishoeck
  • ISBN 13: 9789027478689
€ 9,99

Levering via bol.com

Beschrijving Eetymologie

Dat sinaasappels oorspronkelijk uit China komen, weten de meeste mensen wel. Maar dat doughnuts uit Nederland komen en dat begrafnisrys ook gegeten wordt op bruiloften, is bij velen onbekend. Eetymologie beschrijft de herkomst van ruim zestig bekende, uiteenlopende gerechten en ingrediënten en geeft bijbehorende recepten.

Gerelateerde boeken:

Een pleidooi voor echt eten - Manifest van een eter Een pleidooi voor echt eten - Manifest van een eter

Echt eten verdwijnt uit beeld om te worden vervangen door voedingsstoffen. Michael Pollan beschrijft de gevolgen in zijn Manifest van een eter.


Lees verder
Food and Cooking of Peru Food and Cooking of Peru

Food and Cooking of Peru laat de tradities, ingredienten en smaken van Peru zien aan de hand van 60 heerlijke recepten.


Lees verder
1.000 Mexican Recipes 1.000 Mexican Recipes

De Mexicaanse keuken: een voudige gerechten, met chilies en mais, burrito's of kip en guacamole sauzen, de Mexicaanse keuken prikkeld alle zintuigen.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: J. Kahn
  • ISBN 13: 9789027478689
  • Gewicht: 96 gram
  • Afmeting: 12 x 102 x 150 mm