Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > J. Kahn > Eetymologie

Eetymologie

de oorsprong van gerechten en ingredienten

  • Auteur: J. Kahn
  • Paperback, 128 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2002
  • Uitgeverij: Van Dishoeck
  • ISBN 13: 9789027478689
€ 9,99

Levering via bol.com

Beschrijving Eetymologie

Dat sinaasappels oorspronkelijk uit China komen, weten de meeste mensen wel. Maar dat doughnuts uit Nederland komen en dat begrafnisrys ook gegeten wordt op bruiloften, is bij velen onbekend. Eetymologie beschrijft de herkomst van ruim zestig bekende, uiteenlopende gerechten en ingrediënten en geeft bijbehorende recepten.

Gerelateerde boeken:

Zomer van De Zilveren Lepel Zomer van De Zilveren Lepel

De Zomer van De Zilveren Lepel is geschreven op het geweldige aanbod van groente en fruit die de Italiaanse zomerzon aanbiedt.


Lees verder
The Fat Duck Cookbook The Fat Duck Cookbook

In dit prachtige, kleiner formaat editie van de bestseller Big Fat Duck Cookbook, horen we het volledige verhaal van de snelle opkomst van Heston Blumenthal en zijn restaurant The Fat Duck.


Lees verder
Made in Spain Made in Spain

Made in Spain laat de mooiste Spaanse gerechten zien. Het is een bijzonder lekker overzicht van de diversiteit van de moderne Spaanse keuken.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: J. Kahn
  • ISBN 13: 9789027478689
  • Gewicht: 96 gram
  • Afmeting: 12 x 102 x 150 mm