Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Guido Gomez De Silva > International Dictionary of Gastronomy
International Dictionary of Gastronomy
Een 5-talig culinair woordenboek.
- Auteur: Guido Gomez De Silva
- Paperback, 330 bladzijden
- In het Engels geschreven
- editie, 2002
- Uitgeverij: Hippocrene Books
- ISBN 10: 0781808766
- ISBN 13: 9780781808767
Beschrijving International Dictionary of Gastronomy
De Engelstalige International Dictionary Of Gastronomy is een Culinair Woordenboek met meer dan 6.500 termen uit de culinaire wereld.
Het boek ideaal voor thuis koks als professionele chefs en bevat alle belangrijke ingrediënten en culinaire technieken om u te helpen bij het vertalen van receptuur, menu's en meer.
Het woordenboek bevat 5 talen zodat u gelijk helemaal voorzien bent.
- Engels
- Frans
- Duits
- Italiaans
- Spaans
Ook zijn vele authentiek gerechten opgenomen in de International Dictionary Of Gastronomy. Zeer handig voor de reiziger of de chefkok die graag over de landsgrenzen heen kijkt.
Gerelateerde boeken:

Ma Cuisine is het boek van Auguste Escoffier, geschreven voor de amateurkok. Een standaardwerk met een totaaloverzicht van de klassieke Franse keuken.
Lees verder

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.
Lees verder

De Spaanse en Marokkaanse recepten die Sam en Sam in Casa Moro hebben opgenomen, zijn vaak niet eerder gedocumenteerd en altijd authentiek.
Lees verder
Bladeren op onderwerp: woordenboek | culinair | spaans | engels | frans | duits | italiaans
Eigenschappen
- Auteur: Guido Gomez De Silva
- ISBN 10: 0781808766
- ISBN 13: 9780781808767
- Gewicht: 544 gram
- Afmeting: 19 x 152 x 248 mm