Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > CLAESSEN-KLEINBL > MENU MAISON

MENU MAISON

300 dagverse seizoensgerechten

  • Auteur: CLAESSEN-KLEINBL
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020991857
€ 39,99

Levering via bol.com

Beschrijving MENU MAISON

De eerlijke, authentieke keuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling is er nu ook in boekvorm.

Deze opvolger van het succesvolle boek Cuisine telt 624 bladzijden met 300 lekkere, eerlijke gerechten en evenveel smakelijke foto's. Spaghetti met zongedroogde tomaten, asperges met mousseline van peterselie en een gepocheerd ei, slaatje van primeuraardappelen en geroosterde makreel, sablé met aardbeien...

Per maand worden je tal van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts voorgeschoteld.
Inspirerende en eenvoudige recepten voor elke dag van de week.

  • De opvolger van het succesvolle boek Cuisine
  • 624 bladzijden met 300 lekkere gerechten en evenveel smakelijke foto's
  • Per maand krijg je tal van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Inspirerende recepten voor elke dag van de week, met een handige index met ingrediënten
  • De eerlijke, authentieke keuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling is er nu ook in boekvorm.

 

Gerelateerde boeken:

Delicious. Het kookboek Delicious. Het kookboek

Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip en onweerstaanbaar zoet.


Lees verder
Vers uit de tuin Vers uit de tuin

Een heerlijk kookboek geheel gericht op de seizoenen. Vol recepten met groenten, tuinkruiden en fruit.


Lees verder
De kunst van het koken De kunst van het koken

In geen ander Frans kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zoveel rijkdom aan ervaring verwerkt als in De Kunst van het Koken. Duidelijk Julia Child.


Lees verder

Bladeren op onderwerp: seizoen | cuisine | frans | frankrijk

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: CLAESSEN-KLEINBL
  • ISBN 13: 9789020991857
  • Gewicht: 3347 gram
  • Afmeting: 58 x 235 x 292 mm