Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > CLAESSEN-KLEINBL > MENU MAISON

MENU MAISON

300 dagverse seizoensgerechten

  • Auteur: CLAESSEN-KLEINBL
  • Hardcover, bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Lannoo
  • ISBN 13: 9789020991857
€ 39,99

Levering via bol.com

Beschrijving MENU MAISON

De eerlijke, authentieke keuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling is er nu ook in boekvorm.

Deze opvolger van het succesvolle boek Cuisine telt 624 bladzijden met 300 lekkere, eerlijke gerechten en evenveel smakelijke foto's. Spaghetti met zongedroogde tomaten, asperges met mousseline van peterselie en een gepocheerd ei, slaatje van primeuraardappelen en geroosterde makreel, sablé met aardbeien...

Per maand worden je tal van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts voorgeschoteld.
Inspirerende en eenvoudige recepten voor elke dag van de week.

  • De opvolger van het succesvolle boek Cuisine
  • 624 bladzijden met 300 lekkere gerechten en evenveel smakelijke foto's
  • Per maand krijg je tal van voorgerechten, soepen, hoofdgerechten en desserts. Inspirerende recepten voor elke dag van de week, met een handige index met ingrediënten
  • De eerlijke, authentieke keuken van Livia Claessen en Henri Kleinblatt uit Feeling is er nu ook in boekvorm.

 

Gerelateerde boeken:

Vegetables from an Italian Garden Vegetables from an Italian Garden

Vegetables from an Italian Garden heeft een schat aan geweldige authentieke recepten voor een zeer groot scala heerlijke groenten.


Lees verder
Zelfgeoogst! Zelfgeoogst!

Groenten uit eigen tuin zijn veel lekkerder dan die uit de winkel. Maar, hoe verbouw je je eigen groenten als je alleen een klein balkon hebt?


Lees verder
Complete Robuchon Complete Robuchon

Een kookboek dat begint met de basis van het koken en eindigt in uitdagende recepten. Joel Robuchon legt het allemaal zeer duidelijk uit in zijn complete boekwerk.


Lees verder

Bladeren op onderwerp: seizoen | cuisine | frans | frankrijk

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: CLAESSEN-KLEINBL
  • ISBN 13: 9789020991857
  • Gewicht: 3347 gram
  • Afmeting: 58 x 235 x 292 mm