Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Jeane Piege > Alain Ducasse > Grand Livre De Cuisine

Grand Livre De Cuisine

Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia

  • Auteur: Jeane Piege & Alain Ducasse
  • Hardcover, 1079 bladzijden
  • In het Engels geschreven
  • 1e druk, 2007
  • Uitgeverij: Stewart Tabori & Chang
  • ISBN 13: 9782848440545
€ 52,95

In herdruk, tijdelijk niet leverbaar

Beschrijving Grand Livre De Cuisine

De wereldberoemde Franse chef-kok Alain Ducasse is van mening dat het voedsel alle zintuigen op hoort te wekken.

In het prachtige Grand Livre De Cuisine neemt hij ons mee op een culinaire reis voor zowel oog en mond. In dit kookboek deelt hij de culinaire ervaring, kennis en liefde van ingrediënten die hij gedurende zijn 25 jaar ervaring heeft opgebouwd.

Grand Livre De Cuisine bevat 700 recepten uit de Franse en de Mediterrane keuken. De receptuur is gebaseerd op 100 basisingrediënten en het gebruik 10 grote kookstijlen. Elk gerecht is volledig beschreven en aanwijzingen voor bijgerechten zijn goed aanwezig. Interessant zijn ook de instructies de voor hele menu's worden gegeven.

Een bijlage biedt een zeer complete encyclopedie van ingrediënten. Grand Livre de Cuisine is geïllustreerd met meer dan 1.000 foto's en originele tekeningen. Een onmisbaar naslagwerk en inspiratie voor vele chefs en amateurkoks.

Gerelateerde boeken:

Escoffier voor iedereen (Ma cuisine) Escoffier voor iedereen (Ma cuisine)

Ma Cuisine is het boek van Auguste Escoffier, geschreven voor de amateurkok. Een standaardwerk met een totaaloverzicht van de klassieke Franse keuken.


Lees verder
Mastering The Art of French Cooking Mastering The Art of French Cooking

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.


Lees verder
De kunst van het koken De kunst van het koken

In geen ander Frans kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zoveel rijkdom aan ervaring verwerkt als in De Kunst van het Koken. Duidelijk Julia Child.


Lees verder

Bladeren op onderwerp: ducasse | grand-livre | frans

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jeane Piege & Alain Ducasse
  • ISBN 13: 9782848440545
  • Gewicht: 2629 gram
  • Afmeting: 54 x 195 x 245 mm