Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Jeane Piege > Alain Ducasse > Grand Livre De Cuisine

Grand Livre De Cuisine

Alain Ducasse's Culinary Encyclopedia

  • Auteur: Jeane Piege & Alain Ducasse
  • Hardcover, 1079 bladzijden
  • In het Engels geschreven
  • 1e druk, 2007
  • Uitgeverij: Stewart Tabori & Chang
  • ISBN 13: 9782848440545
€ 52,95

In herdruk, tijdelijk niet leverbaar

Beschrijving Grand Livre De Cuisine

De wereldberoemde Franse chef-kok Alain Ducasse is van mening dat het voedsel alle zintuigen op hoort te wekken.

In het prachtige Grand Livre De Cuisine neemt hij ons mee op een culinaire reis voor zowel oog en mond. In dit kookboek deelt hij de culinaire ervaring, kennis en liefde van ingrediënten die hij gedurende zijn 25 jaar ervaring heeft opgebouwd.

Grand Livre De Cuisine bevat 700 recepten uit de Franse en de Mediterrane keuken. De receptuur is gebaseerd op 100 basisingrediënten en het gebruik 10 grote kookstijlen. Elk gerecht is volledig beschreven en aanwijzingen voor bijgerechten zijn goed aanwezig. Interessant zijn ook de instructies de voor hele menu's worden gegeven.

Een bijlage biedt een zeer complete encyclopedie van ingrediënten. Grand Livre de Cuisine is geïllustreerd met meer dan 1.000 foto's en originele tekeningen. Een onmisbaar naslagwerk en inspiratie voor vele chefs en amateurkoks.

Gerelateerde boeken:

De kunst van het koken De kunst van het koken

In geen ander Frans kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zoveel rijkdom aan ervaring verwerkt als in De Kunst van het Koken. Duidelijk Julia Child.


Lees verder
Ducasse - Flavors of France Ducasse - Flavors of France

In Flavors of France neemt Alain Ducasse de lezer mee op reis en laat de mooiste en heerlijkste ingrediënten en gerechten zien, ruiken en proeven die Frankrijk te bieden heeft.


Lees verder
Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken Escoffier - Het Kookboek van de Klassieke Keuken

Het kookboek van de klassieke keuken, dat al sinds zijn verschijning geldt als de bijbel voor de kookliefhebber.


Lees verder

Bladeren op onderwerp: ducasse | grand-livre | frans

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Jeane Piege & Alain Ducasse
  • ISBN 13: 9782848440545
  • Gewicht: 2629 gram
  • Afmeting: 54 x 195 x 245 mm