Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Peter Gilmore > Quay
Quay
Quay's stunning design and photography perfectly echoes Peter's nature-based philosophy and the organic presentation that is synonymous with the fine dining experience at Quay
- Auteur: Peter Gilmore
- Hardcover, bladzijden
- In het Engels geschreven
- 1e druk, 2010
- Uitgeverij: MURDOCH BOOKS
- ISBN 13: 9781741964875
Beschrijving Quay
From the culinary genius Peter Gilmore, one of the top 50 chefs in the world, comes this much anticipated book. Quay's stunning design and photography perfectly echoes Peter's nature-based philosophy and the organic presentation that is synonymous with the fine dining experience at Quay.
Peter's recipes, including the irresistible eight-textured chocolate cake and his signature iridescent sea pearls, will take you on an inspirational adventure, exploring flavour, texture and technique. Start with a single component, build to a show-stopping dish, or simply enjoy the visual and culinary journey. Key points: signature recipes from Australia's Restaurant of the Year 2008/2009; recipes are broken into more approachable individual components making them easier to recreate in a home setting
Gerelateerde boeken:

Noma biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.
Lees verder

Het boek over Eric Ripert en zijn restaurant Le Bernardin. Le Bernardin is al jaren het hoogstgewaardeerde visrestaurant uit New York.
Lees verder

Topkoks voor Thuiskoks 4, het kookboek waarin 52 bekende internationale en nationale topkoks een bijzonder recept onthullen voor een heerlijk en makkelijk te bereiden voor-, hoofd of nagerecht.
Lees verder
Bladeren op onderwerp: chef | australie | top-50-restaurant
Eigenschappen
- Auteur: Peter Gilmore
- ISBN 13: 9781741964875
- Gewicht: 2264 gram
- Afmeting: 36 x 264 x 317 mm