Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > K. De Roy > Hofke van Bazel
Hofke van Bazel
Kris De Roy
- Auteur: K. De Roy
- Hardcover, [180] bladzijden
- In het Nederlands geschreven
- 1e druk, 2009
- Uitgeverij: Snoeck Uitgeverij, Gent
- ISBN 13: 9789053497463
Beschrijving Hofke van Bazel
In juni brengt Hofke van Bazel haar eerste boek uit. Het wordt een uitgebreid kookboek met recepten ingedeeld volgens de vier seizoenen, met ook aandacht voor de vegetarische gastronomie. Chef Kris De Roy vertelt over zijn kookvisie, het restaurant en alles daaromheen.nHet wordt een echt gebruiksboek, met veel aandacht voor de producten en met prachtige foto's van Willy Lippens, die niet alleen de gerechten ten volle tot zijn recht laat komen, maar ook een blik gooit achter de schermen van het restaurant.nnChef Kris de Roy won dit jaar de Innovatie en Styling Award op de prestigieuze Nederlandse vakwedstrijd De Zilveren Oester Trofee in Goes. nIn 2006-2007 won het restaurant ook al de prijs Prosper Montagn? 2006-2007.
Gerelateerde boeken:

Voor iedere dag een taart of een toetje. Van eenvoudige yoghurttoetjes tot exquise desserts, verwen jezelf en anderen met de Toet- en Taartkalender.
Lees verder

Een luxe verzamelbox met The French Laundry Cookbook en Bouchon, de 2 bestsellers van Thomas Keller.
Lees verder

Vegetables from an Italian Garden heeft een schat aan geweldige authentieke recepten voor een zeer groot scala heerlijke groenten.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: K. De Roy
- Co-auteur(s): Miurin, G. / Laere, S. Van
- Illustrator(s): Lippens, W.
- ISBN 13: 9789053497463
- Gewicht: 1731 gram
- Afmeting: 24 x 287 x 305 mm