Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > G. Basan > De Marokkaanse keuken

De Marokkaanse keuken

hedendaagse kookkunst gebaseerd op oude tradities

  • Auteur: G. Basan
  • Hardcover, 160 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 3e druk, 2003
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789059201514
€ 14,95

Dit boek is niet leverbaar

Beschrijving De Marokkaanse keuken

In deze schitterende verzameling recepten worden de magnifieke smaken en texturen van de traditionele Marokkaanse keuken gepresenteerd. De gerechten variëren van makkelijke ontbijtgerechten en gezonde lunchgerechten tot fantastische, sfeervolle ideeën om gasten te onthalen. Marokkanen staan bekend om hun liefde voor lekker eten en hun grote gastvrijheid; dit boek geeft u alle inspiratie die u nodig heeft om hun

Gerelateerde boeken:

Aroma Aroma's of Aleppo

Een uitzonderlijk en uniek boek over de Syrische keuken met meer dan 180 spannende recepten en mooie foto's.


Lees verder
Delicious. Het kookboek Delicious. Het kookboek

Een prachtig boek met 120 nieuwe recepten voor elk seizoen: ontbijtgerechten, knapperige salades, weldadige soepen, verrukkelijke vis, kruidige kip en onweerstaanbaar zoet.


Lees verder
Raapsteeltje Raapsteeltje

Raapsteeltje, het kookboek van Simone Kroon en Sandor Schiferli is een kookboek over het heerlijke eten in Nederland en verkozen tot kookboek van het jaar 2008!


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: G. Basan
  • Redactie: Silvis, H.
  • Vertaler(s): Neuman, G.
  • Illustrator(s): Brigdale, M.
  • ISBN 13: 9789059201514
  • Gewicht: 1106 gram
  • Afmeting: 19 x 238 x 287 mm