Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Ellen Scholtens > Ed Nijpels > Edward Doornekamp > Het Grote Frietboek

Het Grote Frietboek

  • Auteur: Ellen Scholtens & Ed Nijpels & Edward Doornekamp
  • Paperback, 160 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Trichis Publishing
  • ISBN 13: 9789490608118
€ 9,95

Levering via bol.com

Beschrijving Het Grote Frietboek

Wie waren het eerst: de Fransen of de Belgen? Wanneer raakten wij in Nederland bezeten van zon lekkere zak patat? Waarom mag onze frietsaus geen mayonaise heten? Het Grote Frietbroek geeft antwoord. Over frites en gastronomie gaat het, over de geheime adresjes van BNers en over gezonde friet. Bovenal gaat het over het plezier van een lekkere vette zak naar omas recept geschapen goudgele rakkers. Eet smakelijk! Eindelijk is er een Nederlands standaardwerk over s werelds meest geliefde snack. Of je nu minister-president bent of vuilnisman, wie houdt niet vanversgebakken friet? Het Grote Frietboek onderzoekt, verzamelt recepten, spoort de lekkerste frietkot ten van het land op, proeft en categoriseert. Het Gote Frietboek is een onmisbaar blader-, tip-, idee- en opzoekboek.Het Grote Frietboek is het debuut van culinair journalist (AD, Winelife) en Kunsthal- KOOKT-samensteller Ellen Scholtens in boekvorm. Een compleetfritologisch overzicht van de gezondste, vetste, decadentste, meest gastronomische, gewoon lekkerste frietjes van Nederland.

Gerelateerde boeken:

La cucina verde La cucina verde

La Cucina Verde is een ode aan de groenten die je kweekt in de Italiaanse zon.


Lees verder
Bocca Bocca

Bocca is één van de puurste kookboeken over Italie. De auteur, Jacob Kenedy, noemt het een kookboek met tanden.


Lees verder
Pluijm Op Pad Pluijm Op Pad

Culinair avonturier René Pluijm neemt je mee op zijn zoektocht naar de bron van voedselschatten in Europa.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Ellen Scholtens & Ed Nijpels & Edward Doornekamp
  • ISBN 13: 9789490608118
  • Gewicht: 231 gram
  • Afmeting: 12 x 129 x 210 mm