Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > M. Baljekar > De regionale keuken van India

De regionale keuken van India

  • Auteur: M. Baljekar
  • Hardcover, 160 bladzijden
  • In het Nederlands geschreven
  • 1e druk, 2010
  • Uitgeverij: Veltman Uitgevers B.V.
  • ISBN 13: 9789048302949
€ 17,50

Levering via bol.com

Beschrijving De regionale keuken van India

80 recepten, in beeld gebracht in 350 prachtige foto'sVerrukkelijke authentieke recepten die het beste van de Indiase keuken bevatten, van de tandoorigerechten uit Punjab tot de luxueuze gerechten uit Centraal-IndiaIn de omvangrijke inleiding wordt uitvoerig ingegaan op de invloeden van de ligging, het klimaat, de geschiedenis en de cultuur in deze wereldberoemde keukenBegin in het noorden, met vis uit de meren, zoals Regenboogforel in citroen-mosterdmarinade en het klassieke gerecht uit Kasjmir, Rogan josh Ga verder door Oost-India, de regio met de meeste variatie, waar vlees, vis en groente in onweerstaanbare Anglo-Indiase curry's en pilavs is verwerktReis naar het noordoosten, waar de plaatselijke specerijen en de invloeden van de buurlanden bijzondere gerechten als Gefrituurde spinazieblaadjes in een jasje en Pittige yam opleverdenReis tot slot door naar het zuiden en westen, met hun tropische baaien, kronkelende rivieren en kokospalmen, en geniet van heerlijkheden als Krab in saus van geroosterde kokos, Gevulde kwartels of Geurige saffraanrijstpudding

Gerelateerde boeken:

Nutmeg and Custard Nutmeg and Custard

Lees verder
What to Cook and How to Cook it What to Cook and How to Cook it

What to Cook and How to Cook it is het ultieme stap-voor-stap boek voor iedereen die tot in perfectie wil leren koken.


Lees verder
The Fat Duck Cookbook The Fat Duck Cookbook

In dit prachtige, kleiner formaat editie van de bestseller Big Fat Duck Cookbook, horen we het volledige verhaal van de snelle opkomst van Heston Blumenthal en zijn restaurant The Fat Duck.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: M. Baljekar
  • ISBN 13: 9789048302949
  • Gewicht: 1101 gram
  • Afmeting: 19 x 241 x 288 mm