Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Alice Waters > In the Green Kitchen

In the Green Kitchen

Techniques to Learn by Heart

  • Auteur: Alice Waters
  • Hardcover, 151 bladzijden
  • In het Engels geschreven
  • editie, 2010
  • Uitgeverij: Random House Inc
  • ISBN 13: 9780307336804
€ 27,95

Levering via bol.com

Beschrijving In the Green Kitchen

Getting back to basics means you have to be good at them in the first place. That was Alice Waters’s idea during Slow Food Nation almost two years ago. For that event, she set up the Green Kitchen, a demonstration studio where America’s great chefs (and cooks) taught the building blocks of cooking. Each segment was put online so the masses could tie a roast with Paul Bertolli, boil pasta with Lidia Bastianich, roast a chicken with Thomas Keller and so on, thereby alleviating any remaining fear of cooking simple meals with fresh ingredients. The resulting book, IN THE GREEN KITCHEN: Techniques to Learn by Heart, is an odd hybrid that requires downshifting to appreciate.

Gerelateerde boeken:

De Smaakbijbel De Smaakbijbel

De Smaakbijbel is geen kookboek maar een smaakboek. Ooit afgevraagd waarom sommige smaken zo goed samengaan en andere niet? De Smaakbijbel biedt uitkomst.


Lees verder
Ciao Bella Ciao Bella

Ciao Bella van Tessa Kiros gaat over Venetië en haar culinaire rijkdom.


Lees verder
Kook ze! Traag Kook ze! Traag

Wachten zullen we met de 5e editie van Kook Ze, met als onderwerp Traag.


Lees verder

Bladeren op onderwerp:

Recensies

Van dit kookboek is nog geen recensie beschikbaar.

Schrijf zelf een recensie.

Eigenschappen

  • Auteur: Alice Waters
  • ISBN 13: 9780307336804
  • Gewicht: 763 gram
  • Afmeting: 22 x 197 x 261 mm