Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch
Je bent hier: home > Eten en drinken algemeen > Keuken per land en streek > Diana Kennedy > The Essential Cuisines of Mexico
The Essential Cuisines of Mexico
- Auteur: Diana Kennedy
- Hardcover, 526 bladzijden
- In het Engels geschreven
- editie, 2000
- Uitgeverij: Random House UK
- ISBN 13: 9780609603550
Beschrijving The Essential Cuisines of Mexico
After spending more than 40 years investigating and enjoying the unique cuisines of Mexico, Kennedy now offers an updated and expanded cookbook drawn from several of her classic books. Includes hundreds of original recipes and more than 30 new dishes. Color photos. 504 pp.
Gerelateerde boeken:

From the culinary genius Peter Gilmore, one of the top 50 chefs in the world, comes this much anticipated book.
Lees verder

170 niet te weerstane, heerlijke chocoladerecepten: taart, ijs, gebak, drankjes, snoepjes om vingers en duimen bij af te likken.
Lees verder

Een echte culinaire klassieker. Hele generaties Nederlanders hebben dankzij dit boek de Indonesische keuken leren kennen.
Lees verder
Bladeren op onderwerp:
Eigenschappen
- Auteur: Diana Kennedy
- ISBN 13: 9780609603550
- Gewicht: 1066 gram
- Afmeting: 38 x 191 x 229 mm