Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > auteurs > Ghillie Basan

Ghillie Basan

Ghillie Basan is een internationaal gerenommeerde kok en schrijfster van kookboeken. Ze richt zich voornamelijk op de keukens van Turkije, het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Zuidoost-Aziƫ.

Ghillie Basan heeft in vele restaurants in Europa en het Midden-Oosten gewerkt. Daarnaast is ze een gewaardeerd restaurant criticus, leraar en natuurlijk schrijfster. Ze is opgeleid door de beroemde Cordon Bleu school.

Boeken van Ghillie Basan

De traditionele Marokkaanse keuken

De traditionele Marokkaanse keuken

Het kookboek De traditionele Marokkaanse keuken van Ghillie Basan bevat heerlijke recepten uit Noord-Afrika.

Onderwerpen: arabisch | marokkaans

  • Auteur: Ghillie Basan
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95
Tajine

Tajine

De tajine vormt de basis van de traditionele Marokkaanse keuken. Ghillie Basan beschrijft in Tajine de heerlijkste receptuur voor deze gerechten.

Onderwerpen: tajine | marrokaans | stoofschotels | noord-afrika

  • Auteur: Ghillie Basan
  • Hardcover - 4e editie, 2008
  • In het Nederlands geschreven
  • € 7,50
De Libanese keuken

De Libanese keuken

Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon in De Libanese keuken. Een kookboek over één van de meest verfijnde keukens ter wereld.

Onderwerpen: libanees | arabisch | mezze

  • Auteur: Ghillie Basan
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 17,50