Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > auteurs > Mark Bittman

Mark Bittman

"Slow global warming: Lose weight" (Mark Bittman)

Mark Bittman is een columnist van The Minimalist, een column van de New York Times. Mark Bittman is nooit een chef geweest, maar heeft al meerdere goede boeken over eten op zijn naam staan. De bestseller 'How to Cook Everything?' en het nieuwe 'De Dikke Vegetarier' zijn voorbeelden van zijn kookboeken en laten je heerlijke recepten maken. Hiernaast schrijf Bittman filosofischer boeken over eten, Food Matters laat je denken over eten.

Boeken van Mark Bittman

De Dikke Vegetarier

De Dikke Vegetarier

Deze Nederlandstalige editie van Bittmans veel geprezen How to cook everything vegetarian heeft de titel De dikke vegetariër meegekregen.

Onderwerpen: vegetarisch | naslagwerk | ny times | groenten | biologisch

  • Auteur: Mark Bittman
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 49,95
Van kust tot kust

Van kust tot kust

Visgerechten zijn het handelsmerk van Rick Stein. De Engelse TV kok heeft er al veel programma's en kookboeken aan gewijd.

Onderwerpen: vis | visgerechten | kust | zee

  • Auteur: Rick Stein
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 34,95
Mediterrane Odyssee

Mediterrane Odyssee

Een rondreis van Rick Stein door het Middellandse zeegebied. Over verse vis en de lekkerste tapas.

Onderwerpen: vis | mediterraans | middellandse | zeegebied | tapas

  • Auteur: Rick Stein
  • Hardcover - 1e editie, 2007
  • In het Nederlands geschreven
  • € 14,95
Rick Stein ontdekt de Oriënt

Rick Stein ontdekt de Oriënt

Het nieuwe boek van Rick Stein bevat 150 recepten met de smaken van het Verre Oosten

Onderwerpen: rick | stein | arabisch | verre-oosten

  • Auteur: Rick Stein
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 29,95
Het grote Larousse chocoladeboek

Het grote Larousse chocoladeboek

170 niet te weerstane, heerlijke chocoladerecepten: taart, ijs, gebak, drankjes, snoepjes om vingers en duimen bij af te likken.

Onderwerpen: larousse | cordon-blue | chocolade

  • Auteur: Cordon Le Bleu
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 24,99
China modern

China modern

China Modern is een opwindende culinaire reis, waarop Ching-He Huang je met stijl, humor en warmte voorgaat.

Onderwerpen: china | chinees | aziatisch | modern

  • Auteur: Ching-He Huang
  • Paperback - 4e editie, 2006
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95
Ching\

Ching's snelle Chinese keuken

Ching's snelle Chinese keuken is er voor iedereen die weinig tijd heeft maar toch lekker wil eten.

Onderwerpen: china | chinees | snel

  • Auteur: Ching-He Huang
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 22,95
52 Weekendmenu\

52 Weekendmenu's

Goed uitgewerkte, bijzondere recepten in stap-voor-stapvorm, bedoeld voor zowel hobbykoks als mensen die minder ervaring hebben in de keuken.

Onderwerpen: weekendmenu | amateur-koks | verzameling

  • Auteurs: Onno Kleyn & Loethe Olthuis
  • Paperback - 2e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 22,50
De traditionele Marokkaanse keuken

De traditionele Marokkaanse keuken

Het kookboek De traditionele Marokkaanse keuken van Ghillie Basan bevat heerlijke recepten uit Noord-Afrika.

Onderwerpen: arabisch | marokkaans

  • Auteur: Ghillie Basan
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95
Tajine

Tajine

De tajine vormt de basis van de traditionele Marokkaanse keuken. Ghillie Basan beschrijft in Tajine de heerlijkste receptuur voor deze gerechten.

Onderwerpen: tajine | marrokaans | stoofschotels | noord-afrika

  • Auteur: Ghillie Basan
  • Hardcover - 4e editie, 2008
  • In het Nederlands geschreven
  • € 7,50
Het Supermarktparadijs

Het Supermarktparadijs

Om gezonde keuzes te maken is kennis nodig over de voedselketen en onze eigen innerlijke processen. En zonder het onderscheid tussen goed en kwaad valt de beste keuze niet te maken.

Onderwerpen: supermarkt | paradijs | voedingsleer

  • Auteur: Roland Duong
  • Paperback - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 18,95
Argentinísima

Argentinísima

In Argentinísima deelt Carola Verschoor de Berkhout haar kennis en haar passie voor de Argentijnse keuken.

Onderwerpen: zuid-amerika | argentinie | landenreeks

Noma

Noma

Noma: Time and Place in Nordic Cuisine biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.

Onderwerpen: topkoks | noma | chef | scandinavisch | denemarken | kopenhagen

  • Auteur: René Redzepi
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Engels geschreven
  • € 44,95
Koken met Karin

Koken met Karin

Koken met Karin is het allereerste antipakjeskookboek van Nederland. Schrijfster Karin Luiten is duidelijk: Weg met die pakjes en zakjes, want koken kun je namelijk zelf!

Onderwerpen: snel | makkelijk | geen-kant-en-klaar

  • Auteur: Karin Luiten
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 16,95
De Libanese keuken

De Libanese keuken

Ontdek de rijke en levendige kookkunst van Libanon in De Libanese keuken. Een kookboek over één van de meest verfijnde keukens ter wereld.

Onderwerpen: libanees | arabisch | mezze

  • Auteur: Ghillie Basan
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 17,50
Noma

Noma

Noma biedt een exclusief inzicht in de gerechten, de filosofie en de creativiteit van Rene Redzepi.

Onderwerpen: topkoks | noma | chef | scandinavisch | denemarken | kopenhagen

  • Auteur: René Redzepi
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 49,95
Verse vis

Verse vis

Verse Vis is voor de kookliefhebber de visbijbel. Dit boek deelt alle kennis en expertise van Stein en bevat 200 van beproefde visrecepten.

Onderwerpen: vis | stein | viskookboek

  • Auteur: Rick Stein
  • Hardcover - 2e editie, 2002
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95
Rick Stein\

Rick Stein's Spain

Reis mee met Rick Stein door Spanje. Rick Stein's Spain bevat 140 heerlijke nieuwe recepten, allemaal uit de moderne Spaanse keuken.

Onderwerpen: stein | spaans | spanje

  • Auteur: Rick Stein
  • Hardcover - e editie, 2011
  • In het Engels geschreven
  • € 33,95

Mark Bittman op TED.com

In een toegankelijk en vermakelijke toespraak verteld de food-schrijver van de New York Times wat er volgens hem mis met de manier waarop we nu eten. Te veel vlees, te weinig planten, te veel fast food en te weinig thuis koken. Volgens Mark Bittman is het een gewoonte die de hele planeet in gevaar brengt.

Links