Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > auteurs > Fergus Henderson

Fergus Henderson

Fergus Henderson (geboren 1963) is een Engels chef-kok en eigenaar van het beroemde St John restaurant in Londen. Hij staat bekend om zijn gebruik van slachtafval en andere verwaarloosde stukken vlees als gevolg van zijn filosofie van neus tot staart eten.

Zijn restaurant is alom beroemd en ontvangt gasten uit de hele wereld. Zo is St John het officieuze Londen clubhuis voor bijeenkomsten van de grote chefs ter wereld. In 2009 ontving Fergus Henderson een Michelin ster voor St. John.

Boeken van Fergus Henderson

The Whole Beast

The Whole Beast

The Whole Beast: Nose to Tail Eating is een echte "foodie" klassieker. Het is het manifest van Fergus Henderson voor het totaalgebruik van ingredienten in de keuken.

Onderwerpen: vlees | varken | varkensvlees

  • Auteur: Fergus Henderson
  • Paperback - e editie, 2004
  • In het Engels geschreven
  • € 19,95
Beyond Nose to Tail

Beyond Nose to Tail

Fergus Henderson's  tweede boek, Beyond Nose to Tail, is het vervolg op Nose to Tail eating

Onderwerpen: vlees | groenten | totaalconsumptie

  • Auteur: Fergus Henderson
  • Hardcover - e editie, 2007
  • In het Engels geschreven
  • € 33,95
Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating

Nose to Tail Eating van Fergus Henderson gaat in op het bereiden van ieder deel van een plant of dier.

Onderwerpen: vlees | groenten | totaalconsumptie

  • Auteur: Fergus Henderson
  • Hardcover - e editie, 2004
  • In het Engels geschreven
  • € 22,95