Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > auteurs > Simone Kroon

Simone Kroon

Simone Kroon studeerde af aan de Design Academy. Al tijdens haar studie ontstond de fascinatie voor eerlijke en pure producten. Deze eerlijkheid is uitgangspunt voor haar boek Raapsteeltje dat ze samen met Sandor Schiferli heeft geschreven.

Boeken van Simone Kroon

Mastering The Art of French Cooking

Mastering The Art of French Cooking

Het boek van Julia Child waarin ze haar jaren in Frankrijk culinair beschrijft. Altijd een bestseller, zelfs nu nog.

Onderwerpen: klassiekers | frans | mediteraans

  • Auteur: Julia Child
  • Hardcover - e editie, 2009
  • In het Engels geschreven
  • € 26,95
De kunst van het koken

De kunst van het koken

In geen ander Frans kookboek wordt de receptuur zo duidelijk beschreven en is zoveel rijkdom aan ervaring verwerkt als in De Kunst van het Koken. Duidelijk Julia Child.

Onderwerpen: frans | mediterraans | klassiekers | julia child

  • Auteur: Julia Child
  • Hardcover - 1e editie, 2004
  • In het Nederlands geschreven
  • € 45,00
Specerijen

Specerijen

Het boek Specerijen brengt de kleurrijke wereld van geuren, smaken en toepassingen van een veelvoud kruiden.

Onderwerpen: specerijen | kruiden | specialistisch

  • Auteur: Jane Lawson
  • Paperback - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 25,00
Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure, Cooking Sous Vide

Under Pressure (Cooking Sous Vide) is het kookboek dat de sous vide techniek voor iedereen duidelijk maakt.

Onderwerpen: sousvide | specialistisch | gastronomie | keller

  • Auteur: Thomas Keller
  • Hardcover - 1e editie, 2008
  • In het Engels geschreven
  • € 70,95
Ad Hoc at Home

Ad Hoc at Home

Thomas Keller deelt elke-dag-recepten in zijn laatste boek.

Onderwerpen: thuiskok | amerikaans | familierecepten | vlees | keller

  • Auteur: Thomas Keller
  • Hardcover - e editie, 2009
  • In het Engels geschreven
  • € 47,95
Zilt - Het ultieme viskookboek

Zilt - Het ultieme viskookboek

Zilt brengt 200 inspirerende recepten van Tom Aikens, een van de beste en meest besproken Britse chef-koks.

Onderwerpen: vis | handboek | engels

  • Auteur: Tom Aikens
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 34,95
El Harouchi

El Harouchi

Mohamed El Harouchi heeft de strakke, Franse keuken verrijkt met de spontaniteit en het ontspannen karakter van de Marokkaanse keuken.

Onderwerpen: frans | marokkaans | mediterraans | sterrenkok | origineel

  • Auteur: Mohamed El Harouchi
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 45,00
Een dag bij elBulli

Een dag bij elBulli

Een dag bij elBulli is een exclusieve kijk achter de schermen van het beste restaurant ter wereld. Een dag bij elBulli  is direct uit voorraad leverbaar.

Onderwerpen: elbulli | topkok | restaurant | gastronomie | specialistisch

  • Auteur: Ferran Adria
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 29,95
A propos bistro

A propos bistro

De traditionele Franse keuken thuis is de ondertitel van dit mooie boek. Het neemt de lezer mee op een rondreis door alle culinaire regio's en langs typisch Franse gebruiken.

Onderwerpen: vlees | frans | mediterraans | traditioneel

  • Auteur: Stéphane Reynaud
  • Hardcover - 1e editie, 2008
  • In het Nederlands geschreven
  • € 34,95
Gebraad

Gebraad

Gebraad van rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, gevogelte én vis. Bij elke vleessoort geeft de auteur behalve recepten ook vele heerlijke ideeen en suggesties.

Onderwerpen: vlees | gevogelte | vis | familierecepten

  • Auteur: Stéphane Reynaud
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 24,95
Made in Italy

Made in Italy

Made in Italy is het laatste boek van Giorgio Locatelli. Locatelli behandeld oude familierecepten en eigentijdse gerechten uit zijn Londense restaurant.

Onderwerpen: italiaans | mediterraans | bijbel | italie

  • Auteur: Giorgio Locatelli
  • Hardcover - 4e editie, 2007
  • In het Nederlands geschreven
  • € 49,95
Van het varken

Van het varken

Een bijzonder kookboek van Stéphane Reynaud. Het is een kookboek dat naast de receptuur veel verteld over het varken zelf.

Onderwerpen: vlees | varken | specialistisch

  • Auteur: Stéphane Reynaud
  • Hardcover - 1e editie, 2006
  • In het Nederlands geschreven
  • € 34,95
Patés & terrines

Patés & terrines

Patés & terrines is een van de breedste boeken over dit onderwerp. Pates van kaas, terrines van groenten en als je wilt zelfs als toetje.

Onderwerpen: pates | terrine | vlees | frans | frankrijk

  • Auteur: Stéphane Reynaud
  • Paperback - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 17,99
The French Laundry Cookbook

The French Laundry Cookbook

Gerechten bereiden op op een hoog niveau, dat is waar het Thomas Keller om gaat. En dat is precies wat hij in The French Laundry laat zien.

Onderwerpen: french | laundry | topkoks | keller

  • Auteur: Thomas Keller
  • Hardcover - e editie, 1999
  • In het Engels geschreven
  • € 44,95
Raapsteeltje

Raapsteeltje

Raapsteeltje, het kookboek van Simone Kroon en Sandor Schiferli is een kookboek over het heerlijke eten in Nederland en verkozen tot kookboek van het jaar 2008!

Onderwerpen: traditioneel | regionaal | nederlands | seizoenen | authentiek

365 goede redenen om aan tafel te gaan

365 goede redenen om aan tafel te gaan

Een jaar vol seizoensproducten, een jaar vol bijzondere momenten, een jaar vol tips en weetjes met Stéphane Reynaud,

Onderwerpen: reynaud | seizoenen | dagboek

  • Auteur: Stéphane Reynaud
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 29,95
Coco

Coco

Coco presenteert 100 van de beste opkomende chef-koks uit alle hoeken van de wereld, geselecteerd door 10 culinaire iconen

Onderwerpen: inspirerend | uitdagend | chefkok | talent

  • Auteur: Ferran Adria
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Engels geschreven
  • € 39,95
The Complete Thomas Keller

The Complete Thomas Keller

Een luxe verzamelbox met The French Laundry Cookbook en Bouchon, de 2 bestsellers van Thomas Keller.

Onderwerpen: keller | bouchon | french-laundry

  • Auteur: Thomas Keller
  • Hardcover - 1e editie, 2006
  • In het Engels geschreven
  • € 94,95
Thuis koken met Ferran Adrià.

Thuis koken met Ferran Adrià.

Wat staat er 's avonds op tafel bij Ferran Adria van El Bulli? De beste chef van de wereld geeft eindelijk zijn geheimen prijs.

Onderwerpen: bulli | thuis | ferran | adria

  • Auteur: Ferran Adria
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 25,00