Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > auteurs > M.F.K. Fisher

M.F.K. Fisher

"Er zijn drie soorten oestereters: de ontspannen levensgenieters die alles eten wat warm, dun, dik dood of levend is, als het maar een oester is, zij die ze rauw eten en alleen maar rauw en zij die ze met dezelfde strengheid uitsluitend toebereid eten" (M.F.K. Fisher)

De Amerikaanse M.F.K. Fisher (1902-1992) liet bijna 20 kookboeken na. En haar gedachten over eten en drinken zijn nog altijd actueel en waardevol. Haar vertaling van "Brillat-Savarin" geldt als superieur, en "Consider the Oyster", een van haar beste boeken, is na 60 jaar alsnog in het Nederlands vertaald.
 
Naast schrijfster van boeken schreef zij prachtige artikelen bij Gourmet en The New Yorker.

Boeken van M.F.K. Fisher

Hoe een parel te maken

Hoe een parel te maken

Een klein juweel over oesters. Over het liefdesleven, over de oester als afrodisiacum, over de parel en natuurlijk over oestergerechten.

Onderwerpen: vis | oesters | klassiekers | specialistisch

  • Auteur: M.F.K. Fisher
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95