Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > auteurs > Jane Grigson

Jane Grigson

Jane Grigsons grote belangstelling voor eten en koken heeft geleid tot het schrijven van meerdere boeken. Haar eerste boek Charcuterie and French Pork Cookery (1967), werd vertaald in het Frans. Een ongewone eer voor Engelse schrijvers, zeker in die tijd.
 
Jane Grigson heeft meerdere succesvolle kookboeken geschreven, de kookboeken shop heeft meerdere vertalingen in haar assortiment.

Boeken van Jane Grigson

Groentekookboek

Groentekookboek

Een klassieke handleiding voor het kiezen en bereiden van groenten, boordevol verleidelijke en inspirerende ideeën.

Onderwerpen: groenten | klassiekers | vegetarisch

  • Auteur: Jane Grigson
  • Hardcover - 1e editie, 2002
  • In het Nederlands geschreven
  • € 49,95
Worst pate

Worst pate

Het meest complete standaardwerk over charcuterie. Eindelijk in Nederlandse vertaling verkrijgbaar.

Onderwerpen: vlees | worst | klassiekers | Gastronomie

  • Auteur: Jane Grigson
  • Hardcover - 1e editie, 2005
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,99
The Mushroom Feast

The Mushroom Feast

The Mushroom feast is een klassieker voor alle liefhebbers van paddestoelen. Een mooi, tijdloos en literaire kookboek van Jane Grigson.

Onderwerpen: paddestoelen | groenten | specialistisch

  • Auteur: Jane Grigson
  • Hardcover - e editie, 2007
  • In het Engels geschreven
  • € 17,95
English Food

English Food

English Food van Jane Grigson is de klassieker over het Engels culianaire erfgoed. Het boek stamt oorspronkelijk al uit 1974 maar wordt door Penguin nog steeds uitgegeven.

Onderwerpen: engels | grigson | klassieker

  • Auteur: Jane Grigson
  • Paperback - e editie, 1998
  • In het Engels geschreven
  • € 17,95