Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > auteurs > Samantha Clark

Samantha Clark

Wat moet het heerlijk zijn om een leven te leiden als dat van Samuel en Samantha Clark. In hun derde kookboek gunnen ze je wederom een kijkje in hun leven, en schrijven over de mensen door wie ze geïnspireerd worden.

Boeken van Samantha Clark

Moro Londen

Moro Londen

Sam & Sam Clark bereiden weer fantastische recepten in Moro Londen. Veel recepten komen uit de Mediterraanse keuken.

Onderwerpen: biologisch | mediterraans | spaans | groentetuin

Casa Moro

Casa Moro

De Spaanse en Marokkaanse recepten die Sam en Sam in Casa Moro hebben opgenomen, zijn vaak niet eerder gedocumenteerd en altijd authentiek.

Onderwerpen: moro | mediterraans | spaans | marokkaans | libanees

French Provincial Cooking

French Provincial Cooking

Met een altijd aanwezige eenvoud verkent Elizabeth David de authentieke smaken en texturen van de provincies Elzas, Provence, Bretagne, en de Savoie.

Onderwerpen: frans | frankrijk | klassiekers | mediterraans | gastronomie | groenten

  • Auteur: Elizabeth David
  • Paperback - e editie, 1999
  • In het Engels geschreven
  • € 18,95
Groentekookboek

Groentekookboek

Een klassieke handleiding voor het kiezen en bereiden van groenten, boordevol verleidelijke en inspirerende ideeën.

Onderwerpen: groenten | klassiekers | vegetarisch

  • Auteur: Jane Grigson
  • Hardcover - 1e editie, 2002
  • In het Nederlands geschreven
  • € 49,95
Worst pate

Worst pate

Het meest complete standaardwerk over charcuterie. Eindelijk in Nederlandse vertaling verkrijgbaar.

Onderwerpen: vlees | worst | klassiekers | Gastronomie

  • Auteur: Jane Grigson
  • Hardcover - 1e editie, 2005
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,99
Hoe een parel te maken

Hoe een parel te maken

Een klein juweel over oesters. Over het liefdesleven, over de oester als afrodisiacum, over de parel en natuurlijk over oestergerechten.

Onderwerpen: vis | oesters | klassiekers | specialistisch

  • Auteur: M.F.K. Fisher
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95
Duizend-en-een smaken

Duizend-en-een smaken

Claudia Roden keert naar Turkije, Libanon en Marokko en gaat op speurtocht naar nieuwe en oude receptuur uit die landen.

Onderwerpen: midden-oosten | arabisch | turks | libanees | marokkaans

  • Auteur: Claudia Roden
  • Hardcover - 2e editie, 2007
  • In het Nederlands geschreven
  • € 29,95
Midden-Oosten kookboek

Midden-Oosten kookboek

Een paperbackuitgave van Claudia Roden's succesvolle boek A book of Middle Eastern Food. Inmiddels al de 90ste druk!

Onderwerpen: midden-oosten | arabisch | klassiekers

  • Auteur: Claudia Roden
  • Paperback - 90e editie, 2008
  • In het Nederlands geschreven
  • € 14,99
The River Cafe Cookbook

The River Cafe Cookbook

Een van de meest invloedrijke kookboeken van dit decennium en winnaar van vele prijzen en awards

Onderwerpen: italiaans | simpel

The Mushroom Feast

The Mushroom Feast

The Mushroom feast is een klassieker voor alle liefhebbers van paddestoelen. Een mooi, tijdloos en literaire kookboek van Jane Grigson.

Onderwerpen: paddestoelen | groenten | specialistisch

  • Auteur: Jane Grigson
  • Hardcover - e editie, 2007
  • In het Engels geschreven
  • € 17,95
River Cafe Cookbook Green

River Cafe Cookbook Green

Dit boek gaat verder waar eerdere boeken van Ruth en Rose stopten en draait om de seizoensgebonden producten.

Onderwerpen: groenten | biologisch

Italian Food

Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.

Onderwerpen: italiaans | mediterraans | klassiekers | groenten

  • Auteur: Elizabeth David
  • Paperback - e editie, 1999
  • In het Engels geschreven
  • € 17,95
River Cafe Klassiek Italiaans Kookboek

River Cafe Klassiek Italiaans Kookboek

Rose en Ruth van het River Cafe hebben Italie keer op keer bezocht. Iedere keer hadden ze als doel om de Italiaanse keuken verder te doorgronden. Een boek vol overheerlijke bevindingen.

Onderwerpen: italiaans | mediterraans | biologisch | authentiek

  • Auteurs: Ruth Rogers & Rose Gray
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95
Groot Indonesisch kookboek

Groot Indonesisch kookboek

Een echte culinaire klassieker. Hele generaties Nederlanders hebben dankzij dit boek de Indonesische keuken leren kennen.

Onderwerpen: indonesisch | klassiekers | authentiek | aziatisch | traditioneel

  • Auteur: Beb Vuyk
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95
Cuisine, 1000 klassiekers uit de Franse keuken

Cuisine, 1000 klassiekers uit de Franse keuken

Deze kookbijbel brengt u duizend bekende Franse gerechten, stuk voor stuk klassiekers van de rijke Franse culinaire traditie.

Onderwerpen: frans | klassiekers | mediterraans

  • Auteur: Francoise Bernard
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 49,99
Moro

Moro

Een kookboek van Sam & Sam Clark, van het restaurant Moro London. Een uitgebreide kijk in de geuren en kleuren uit de aromatische mediterrane.

Onderwerpen: moro | spaans | spanje | tapas

De Joodse keuken

De Joodse keuken

Claudia Roden heeft jaren onderzoek gedaan naar de Joodse keuken. De veelzijdigheid van de Joodse cultuur komt door dit standaardwerk weer tot leven.

Onderwerpen: joods | diaspora | sefardische | ashkenazische | klassiekers

  • Auteur: Claudia Roden
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 39,95
Italian Food

Italian Food

Elizabeth David's Italian Food was een van de eerste boeken buiten Italie die het enorme aanbod van de regionale Italiaanse keuken uitgebreid beschreef.

Onderwerpen: italiaans | uitgebreid | klassieker

  • Auteur: Elizabeth David
  • Hardcover - e editie, 1990
  • In het Engels geschreven
  • € 33,95
English Food

English Food

English Food van Jane Grigson is de klassieker over het Engels culianaire erfgoed. Het boek stamt oorspronkelijk al uit 1974 maar wordt door Penguin nog steeds uitgegeven.

Onderwerpen: engels | grigson | klassieker

  • Auteur: Jane Grigson
  • Paperback - e editie, 1998
  • In het Engels geschreven
  • € 17,95
Elizabeth Davids beste recepten

Elizabeth Davids beste recepten

Een verzameling van de beste recepten van Elizabeth David. Meer dan 150 heerlijke, mediterrane gerechten

Onderwerpen: david | elizabeth | verzameling | beste | recepten

  • Auteur: Elizabeth David
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 39,99
The Food of Spain

The Food of Spain

In honderden prachtige recepten laat Claudia Roden de regionale verschillen uit Spanje zien, en beschrijft de bijzondere culinaire geschiedenis die Spanje rijk is.

Onderwerpen: Spaans | Spanje | roden

  • Auteur: Claudia Roden
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Engels geschreven
  • € 43,95