Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > auteurs > Fuchsia Dunlop

Fuchsia Dunlop

Fuchsia Dunlop is een Oost-Aziatische specialist voor de BBC schrijft over Chinees voedsel voor Time Out en andere publicaties, waaronder meerdere boeken.
 
Fuchsia ging naar de Universiteit van Cambridge. Daarna ging ze de Sichuanese keuken bestuderen aan het Hoger Instituut voor de Sichuanese keuken Chengdu, China. Tegenwoordig is ze een duidelijke autoriteit op de Chinese keuken, natuurlijk met een specialisme in de Sichuanese keuken.

Boeken van Fuchsia Dunlop

Sichuan Cookery

Sichuan Cookery

Een hoog gewaardeerd boek over de traditionele Chinese/Sichuanese keuken. Sichuan Cookery heeft er meerdere awards mee gewonnen.

Onderwerpen: aziatisch | chinees | sichuan | authentiek | traditioneel

  • Auteur: Fuchsia Dunlop
  • Paperback - e editie, 2003
  • In het Engels geschreven
  • € 22,95