Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > auteurs > Greg Doyle

Greg Doyle

Greg Doyle wordt nationaal en internationaal erkend als een van de meest getalenteerde chefs van Australië.

Doyle heeft de reputatie alleen met de beste en meest verse ingrediënten te werken. Zijn innovatieve en inventieve manier van koken is bekend over de hele wereld en heeft van zijn restaurant Pier een van de meest succesvolle restaurants van Australië gemaakt.

Boeken van Greg Doyle

Pier

Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".

Onderwerpen: pier | australie | chefs | vis | zeevruchten

  • Auteur: Greg Doyle
  • Hardcover - 1e editie, 2007
  • In het Engels geschreven
  • € 46,95