Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > auteurs > David Thompson

David Thompson

David Thompson is een Australische chef-kok, restaurateur en schrijver, wereldwijd bekend om zijn deskundigheid in de Thaise keuken.
 
Thompson heeft een aantal jaren in Bangkok gewoond en gewerkt en kent alles van de heerlijk Thaise keuken. Thompson heeft meerdere restaurants geopend, waaronder Nahm, het eerste Thaise restaurant wat een Michelin-ster heeft ontvangen.
 
Thompson heeft meerdere boeken over de Thaise keuken geschreven, waaronder Thai Food, een volledig overzicht van de Thaise keuken, en Thai Street Food, over alle lekkers dat op straat te koop is.

Boeken van David Thompson

Thai Food

Thai Food

Thai Food is het meest uitgebreide boek over de Thaise keuken. Een uitgebreid en authentiek boek voor de liefhebber.

Onderwerpen: naslagwerk | traditioneel | Aziatisch | Thai | cultuur

  • Auteur: David Thompson
  • Hardcover - e editie, 2002
  • In het Engels geschreven
  • € 37,99
Thai Street Food

Thai Street Food

Thai Street Food is een combinatie van prachtige atmosferische straatfotografie, de lekkerste recepten en niet te vergeten de kennis van David Thompson.

Onderwerpen: thai | streetfood | thompson

  • Auteur: David Thompson
  • Hardcover - e editie, 2010
  • In het Engels geschreven
  • € 52,95
Kitchen Confidential

Kitchen Confidential

Het bestselling boek van Chef Anthony Bourdain.

Onderwerpen: spaans | bestseller | bourdain | proza

  • Auteur: Anthony Bourdain
  • Paperback - Xe editie, 2007
  • In het Engels geschreven
  • € 16,95
MICHELIN RODE GIDS NEDERLAND / NETHERLANDS / 2011

MICHELIN RODE GIDS NEDERLAND / NETHERLANDS / 2011

De nieuwe Michelin-Gids, ontdek nu de selectie voor 2011 van van de Michelin inspecteurs.

Onderwerpen: michelin | michelingids | 2011

  • Auteur: Michelin
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95
Mijn keukengeheimen

Mijn keukengeheimen

Skye Gyngell laatste kookboek, Mijn Keukengeheimen, is wederom een ode aan verse ingredienten en heerlijke smaakcombinaties.

Onderwerpen: seizoenen | groenten | vers | gyndell

  • Auteur: Skye Gyngell
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 24,95
Gerookte lekkernijen

Gerookte lekkernijen

Koken met gebruik van de rookoven. Hoe doe je dat precies en welke ingredienten zijn het lekkerst? Gerookte lekkernijen legt het haarfijn uit.

Onderwerpen: roken | rookoven | specialistisch

  • Auteur: Cecile Thijssen
  • Hardcover - 23e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 14,95
Taart om blij van te worden

Taart om blij van te worden

Taart om blij van te worden is een boek dat je uitnodigt om direct aan de slag te gaan om de heerlijkste taarten en cakes te bakken en te decoreren!

Onderwerpen: taart | nagerechten | desserts | taarten | cakes

  • Auteur: Petra Achtien
  • Paperback - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95
Gerookte lekkernijen

Gerookte lekkernijen

Koken met gebruik van de rookoven. Hoe doe je dat precies en welke ingredienten zijn het lekkerst? Gerookte lekkernijen legt het haarfijn uit.

Onderwerpen: roken | rookoven | specialistisch

  • Auteur: Cecile Thijssen
  • Hardcover - 11e editie, 2004
  • In het Nederlands geschreven
  • € 14,95
De complete Indonesische keuken

De complete Indonesische keuken

De complete Indonesische keuken is het meest uitgebreide kookboek dat er is verschenen over deze heerlijke keuken.

Onderwerpen: indisch | indonesisch | aziatisch

  • Auteur: Lonnie Gerungan
  • Hardcover - 4e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 22,50
Mijn favoriete ingrediënten

Mijn favoriete ingrediënten

Mijn favoriete ingrediënten van Skye Gyndell biedt een verleidelijke verzameling recepten met de beste smaakmakers en seizoensproducten.

Onderwerpen: gyndell | ingredienten | vers | seizoenen

  • Auteur: Skye Gyngell
  • Hardcover - 1e editie, 2008
  • In het Nederlands geschreven
  • € 24,95
Terug naar mijn Roti

Terug naar mijn Roti

Al reizend, etend en kokend verkent chefkok Ramon Beuk zijn geboorteland. Een smaakvolle ontdekking van Suriname.

Onderwerpen: suriname | surinaams

  • Auteur: Ramon Beuk
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 29,95
Tapas

Tapas

Tapas is een kookboek helemaal gewijd aan de heerlijke kleine gerechten. In totaal beslaat dit kookboek meer dan 100 verschillende Spaanse tapas.

Onderwerpen: tapas | spaans | spanje

  • Auteur: Jose Andres
  • Hardcover - 1e editie, 2005
  • In het Engels geschreven
  • € 33,95
Tapas Deck

Tapas Deck

Ontdek de essentie van de Spaanse keuken met deze 50 heerlijke tapasgerechten.

Onderwerpen: spaans | tapas | spanje

  • Auteur: Jose Andres
  • Paperback - 1e editie, 2007
  • In het Engels geschreven
  • € 15,95
Made in Spain

Made in Spain

Made in Spain laat de mooiste Spaanse gerechten zien. Het is een bijzonder lekker overzicht van de diversiteit van de moderne Spaanse keuken.

Onderwerpen: made-in-spain | tapas | spanje | spaans

  • Auteur: Jose Andres
  • Hardcover - 1e editie, 2008
  • In het Engels geschreven
  • € 33,95