Je winkelwagen is leeg
winkelwagen
logo kookboeken shop
  • Snelle bezorging
  • Lage verzendkosten
  • Bestellingen lopen via bol.com

Onderwerpen: Vlees | Vis | Groenten | Biologisch | Vegetarisch | Klassiekers | Gastronomie | Naslagwerk | Specialistisch

Je bent hier: home > auteurs > Hugh Fearnley-Whittingstall

Hugh Fearnley-Whittingstall

"We all know that food can often be the source of great pleasure. My question is, why isn''t it always?" (Hugh Fearnley-Whittingstall)

Hugh Fearnley-Whittingstall is een Britse culinair journalist en tv-maker. Al jaren worden zijn boeken over echt voedsel bestsellers en zijn uitzendingen op de BBC goed bekeken.
 
Zijn bijnaam is 'Hugh Fearlessly-Eatsitall', welke hij gekregen heeft door een bekentenis dat hij ooit een doodgereden egel opgegeten had. Een naam die hij met trots draagt, en zelfs gebruikt heeft als boektitel.
 
Hugh is een bekend voorstander van dierenrechten en voert regelmatig acties in Groot Brittannie tegen supermarkten en de bio-industrie.

Boeken van Hugh Fearnley-Whittingstall

The River Cottage Cook Book

The River Cottage Cook Book

Het eerste boek uit de serie van Hugh Fearnley-Whittingstall. De boeken zijn gebaseerd op de River Cottage serie van de BBC.

Onderwerpen: biologisch | river-cottage | lifestyle | seizoenen

The River Cottage Meat Book

The River Cottage Meat Book

The River Cottage Meat Book van Hugh Fearnley-Whittingstall is een uitgebreid boek dat veel meer is dan een vleeskookboek alleen.

Onderwerpen: river-cottage | vlees | naslagwerk

Thai Food

Thai Food

Thai Food is het meest uitgebreide boek over de Thaise keuken. Een uitgebreid en authentiek boek voor de liefhebber.

Onderwerpen: naslagwerk | traditioneel | Aziatisch | Thai | cultuur

  • Auteur: David Thompson
  • Hardcover - e editie, 2002
  • In het Engels geschreven
  • € 37,99
Paddestoelen uit de keuken van Carluccio

Paddestoelen uit de keuken van Carluccio

Misschien wel het meest uitgebreide kookboek over paddestoelen. Naast de vele recepten ook een veldgids over eetbare en giftige paddestoelen.

Onderwerpen: groenten | specialistisch | paddestoelen | veldgids | handboek

  • Auteur: Antonio Carluccio
  • Paperback - Heruitgavee editie, 2008
  • In het Nederlands geschreven
  • € 17,95
The River Cottage Fish Book

The River Cottage Fish Book

Over vis, vis klaarmaken, bereiden en nog veel meer. Een zeer compleet kookboek vol met achtergrond informatie.

Onderwerpen: vis | river-cottage | naslagwerk | handboek

Vefa\

Vefa's Kitchen

Vefa’s Kitchen is het gezaghebbende boek over de Griekse keuken. Meer dan 700 pagina's vol recepten en achtergrondinformatie over de Griekse keuken.

Onderwerpen: Grieks | Griekenland | mediterraans | naslagwerk

  • Auteur: Vefa Alexiadou
  • Hardcover - e editie, 2009
  • In het Engels geschreven
  • € 47,95
De Zilveren Lepel

De Zilveren Lepel

De Italiaanse kookbijbel, Il cucchiaio d'argento, is 50 jaar na verschijnen eindelijk in het Nederlands verkrijgbaar.

Onderwerpen: mediterraans | Italiaans | zilveren | lepel

Arabia

Arabia

Ruim 90 verrassende recepten op de snijlijn van de Arabische en westerse wereld.

Onderwerpen: mediterraans | arabisch | midden-oosten

  • Auteur: Merijn Tol
  • Hardcover - 1e editie, 2008
  • In het Nederlands geschreven
  • € 29,95
Sichuan Cookery

Sichuan Cookery

Een hoog gewaardeerd boek over de traditionele Chinese/Sichuanese keuken. Sichuan Cookery heeft er meerdere awards mee gewonnen.

Onderwerpen: aziatisch | chinees | sichuan | authentiek | traditioneel

  • Auteur: Fuchsia Dunlop
  • Paperback - e editie, 2003
  • In het Engels geschreven
  • € 22,95
1080 Recepten

1080 Recepten

Al ruim 30 jaar het best verkochte kookboek van Spanje en te vinden in ieder Spaans huishouden. Simona Ortega is duidelijk de autoriteit van de klassieke Spaanse keuken.

Onderwerpen: spaans | mediterraans | authentiek | tapas

  • Auteurs: Simone Ortega & Ines Ortega
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 45,00
De dikke van Dam & de kleine Johannes

De dikke van Dam & de kleine Johannes

Van aardappel tot zwezerik is de ondertitel, en dat geeft de compleetheid goed aan. De Nederlandse gastronomie heeft een nieuwe standaard: De Dikke van Dam.

Onderwerpen: naslagwerk | encyclopedie | gastronomie | handboek

  • Auteur: Johannes van Dam
  • Hardcover - 1e editie, 2006
  • In het Nederlands geschreven
  • € 47,50
Eten in Italie

Eten in Italie

Dit kookboek van Antonio Carluccio is een speurtocht naar de producten van de traditionele landbouw, veeteelt en visserij.

Onderwerpen: italiaans | biologisch

  • Auteur: Antonio Carluccio
  • Hardcover - 9e editie, 1997
  • In het Nederlands geschreven
  • € 29,95
Eerlijk italiaans

Eerlijk italiaans

Dit boek gaat over het simpele genoegen dat het koken van lekkere, ongecompliceerde gerechten geeft. Daarmee geeft Antonio iedereen een assortiment betrouwbare en makkelijke recepten.

Onderwerpen: italiaans | simpel | mediterraans

  • Auteur: Antonio Carluccio
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 24,95
De Zilveren Lepel Pasta

De Zilveren Lepel Pasta

De nieuwe pastabijbel biedt 360 authentieke en moderne recepten voor pasta. Succes verzekerd.

Onderwerpen: italiaans | mediterraans | bijbel | italie | pasta | zilveren | lepel

River Cottage Family Cookbook

River Cottage Family Cookbook

Plezier voor het hele gezin, daar is het boek voor geschreven. Kleuters en grootouders, hele gezinnen ontdekken het plezier van samen koken en genieten van simpel zelf-gekookt eten.

Onderwerpen: river-cottage | familie

Thai Street Food

Thai Street Food

Thai Street Food is een combinatie van prachtige atmosferische straatfotografie, de lekkerste recepten en niet te vergeten de kennis van David Thompson.

Onderwerpen: thai | streetfood | thompson

  • Auteur: David Thompson
  • Hardcover - e editie, 2010
  • In het Engels geschreven
  • € 52,95
Bismilla Arabia

Bismilla Arabia

Bismilla Arabia is een heerlijke ontdekkingstocht naar de smaken, geuren en de gerechten van de Arabische Mediterrane landen.

Onderwerpen: arabia | arabisch | libie | israel | turkije

  • Auteur: Merijn Tol
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 29,95
Het Tapasboek

Het Tapasboek

Het Tapasboek geeft een totaaloverzicht in de wereld van de tapas, de heerlijke Spaanse hapjes. Goed beschreven en prachtig gefotografeerd.

Onderwerpen: tapas | spaans | spanje | ortega

  • Auteur: Simone Ortega
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 34,95
Book of Tapas

Book of Tapas

Een kookboek vol heerlijke tapas. Geschreven door Simone Ortega, bekend van 1080 recepten.

Onderwerpen: tapas | spaans

  • Auteur: Simone Ortega
  • Hardcover - e editie, 2010
  • In het Engels geschreven
  • € 33,95
Saha

Saha

Saha is een kookboek van Greg Malouf waarin hij op zoek gaat naar zijn roots in het Midden-Oosten.

Onderwerpen: arabisch | midden-oosten | traditioneel | syrie | libanon | armenie

  • Auteur: Greg Malouf
  • Paperback - e editie, 2009
  • In het Engels geschreven
  • € 25,95
Kitchen Confidential

Kitchen Confidential

Het bestselling boek van Chef Anthony Bourdain.

Onderwerpen: spaans | bestseller | bourdain | proza

  • Auteur: Anthony Bourdain
  • Paperback - Xe editie, 2007
  • In het Engels geschreven
  • € 16,95
MICHELIN RODE GIDS NEDERLAND / NETHERLANDS / 2011

MICHELIN RODE GIDS NEDERLAND / NETHERLANDS / 2011

De nieuwe Michelin-Gids, ontdek nu de selectie voor 2011 van van de Michelin inspecteurs.

Onderwerpen: michelin | michelingids | 2011

  • Auteur: Michelin
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95
Mijn keukengeheimen

Mijn keukengeheimen

Skye Gyngell laatste kookboek, Mijn Keukengeheimen, is wederom een ode aan verse ingredienten en heerlijke smaakcombinaties.

Onderwerpen: seizoenen | groenten | vers | gyndell

  • Auteur: Skye Gyngell
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 24,95
Gerookte lekkernijen

Gerookte lekkernijen

Koken met gebruik van de rookoven. Hoe doe je dat precies en welke ingredienten zijn het lekkerst? Gerookte lekkernijen legt het haarfijn uit.

Onderwerpen: roken | rookoven | specialistisch

  • Auteur: Cecile Thijssen
  • Hardcover - 23e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 14,95
Taart om blij van te worden

Taart om blij van te worden

Taart om blij van te worden is een boek dat je uitnodigt om direct aan de slag te gaan om de heerlijkste taarten en cakes te bakken en te decoreren!

Onderwerpen: taart | nagerechten | desserts | taarten | cakes

  • Auteur: Petra Achtien
  • Paperback - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95
Pier

Pier

Pier geeft inzicht in de topgerechten van het gelijknamige restaurant in Sidney. Greg Doyle, chefkok en eigenaar van Pier, deelt 99 van zijn "signature dishes".

Onderwerpen: pier | australie | chefs | vis | zeevruchten

  • Auteur: Greg Doyle
  • Hardcover - 1e editie, 2007
  • In het Engels geschreven
  • € 46,95
Gerookte lekkernijen

Gerookte lekkernijen

Koken met gebruik van de rookoven. Hoe doe je dat precies en welke ingredienten zijn het lekkerst? Gerookte lekkernijen legt het haarfijn uit.

Onderwerpen: roken | rookoven | specialistisch

  • Auteur: Cecile Thijssen
  • Hardcover - 11e editie, 2004
  • In het Nederlands geschreven
  • € 14,95
De complete Indonesische keuken

De complete Indonesische keuken

De complete Indonesische keuken is het meest uitgebreide kookboek dat er is verschenen over deze heerlijke keuken.

Onderwerpen: indisch | indonesisch | aziatisch

  • Auteur: Lonnie Gerungan
  • Hardcover - 4e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 22,50
Mijn favoriete ingrediënten

Mijn favoriete ingrediënten

Mijn favoriete ingrediënten van Skye Gyndell biedt een verleidelijke verzameling recepten met de beste smaakmakers en seizoensproducten.

Onderwerpen: gyndell | ingredienten | vers | seizoenen

  • Auteur: Skye Gyngell
  • Hardcover - 1e editie, 2008
  • In het Nederlands geschreven
  • € 24,95
Terug naar mijn Roti

Terug naar mijn Roti

Al reizend, etend en kokend verkent chefkok Ramon Beuk zijn geboorteland. Een smaakvolle ontdekking van Suriname.

Onderwerpen: suriname | surinaams

  • Auteur: Ramon Beuk
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 29,95
Tapas

Tapas

Tapas is een kookboek helemaal gewijd aan de heerlijke kleine gerechten. In totaal beslaat dit kookboek meer dan 100 verschillende Spaanse tapas.

Onderwerpen: tapas | spaans | spanje

  • Auteur: Jose Andres
  • Hardcover - 1e editie, 2005
  • In het Engels geschreven
  • € 33,95
Tapas Deck

Tapas Deck

Ontdek de essentie van de Spaanse keuken met deze 50 heerlijke tapasgerechten.

Onderwerpen: spaans | tapas | spanje

  • Auteur: Jose Andres
  • Paperback - 1e editie, 2007
  • In het Engels geschreven
  • € 15,95
Made in Spain

Made in Spain

Made in Spain laat de mooiste Spaanse gerechten zien. Het is een bijzonder lekker overzicht van de diversiteit van de moderne Spaanse keuken.

Onderwerpen: made-in-spain | tapas | spanje | spaans

  • Auteur: Jose Andres
  • Hardcover - 1e editie, 2008
  • In het Engels geschreven
  • € 33,95
Flavours of Babylon

Flavours of Babylon

Flavours of Babylon is een bijzonder kookboek, gewijd aan de onbekende keuken van Irak. Een boek vol heerlijke authentieke recepten.

Onderwerpen: irak | babylon | arabisch | midden-oosten

  • Auteur: Linda Dangoor
  • Paperback - 1e editie, 2011
  • In het Engels geschreven
  • € 21,95
Turquoise

Turquoise

Een ontdekkingstocht door Turkije, dat is Turquoise. Over de de gerechten, de mensen en de cultuur van het land. Een bekroond kookboek.

Onderwerpen: midden-oosten | arabisch | turkije

  • Auteur: Greg Malouf
  • Hardcover - 2e editie, 2008
  • In het Engels geschreven
  • € 47,95
Gizzi\

Gizzi's keukenmagie

Gizzi Erskine's magische recepten zijn simpel maar effectief. Dankzij haar heerlijke recepten, nuttige technieken en goede tips wordt je de ster van de keuken.

Onderwerpen: keukenmagie | gizzi | brits | makkelijk

  • Auteur: Gizzi Erskine
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 24,99
Eten uit eigen tuin

Eten uit eigen tuin

Eten uit eigen tuin is een compleet boek om te plannen, kweken én koken uit voor de moestuin. Inclusief ongeveer 150 heerlijke recepten.

Onderwerpen: moestuin | biologisch | tuinieren

  • Auteur: Andy Clevely
  • Hardcover - 1e editie, 2009
  • In het Nederlands geschreven
  • € 24,95
Het hele jaar eten uit eigen tuin

Het hele jaar eten uit eigen tuin

Het hele jaar eten uit eigen Tuin geeft advies om langer van verse, zelf gekweekte producten te genieten. Door raskeuze en het bewaren van de oogst.

Onderwerpen: moestuin | oogst | bewaren

  • Auteur: Bob Flowerdew
  • Hardcover - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 24,95
Zelfgebakken

Zelfgebakken

Deze prachtige verzameling van broden, cakes, koekjes en gebak laat niets te wensen over. Zowel zoetekauwen als liefhebbers van hartige baksels komen aan hun trekken.

Onderwerpen: zelfgebakken | bakken

Mooi bakken

Mooi bakken

Mooi bakken barst van de nieuwe ideeën voor het maken van lekkere taarten en koekjes, die zelfs voor beginners geschikt zijn.

Onderwerpen: zelfgebakken | bakken | taart | koekjes

  • Auteur: Fiona Cairns
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 24,95
De Indiase keuken van Anjum

De Indiase keuken van Anjum

De Indiase keuken van Anjum is een modern Indiaas kookboek dat zich richt op de regionale keukens van India.

Onderwerpen: india | regionaal | indiaas

  • Auteur: Anjum Anand
  • Paperback - 1e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 24,95
Weber\

Weber's barbecueën en grillen

Barbecueën en Grillen van Weber is de meest complete gids voor de barbequeër. Het geeft 100 heerlijke grill en barbeque recepten en natuurlijk de beste tips voor de bereiding.

Onderwerpen: barbeque | bbq | zomer

  • Auteur: Jamie Purviance
  • Paperback - 1e editie, 2010
  • In het Nederlands geschreven
  • € 19,95
Bocca

Bocca

Bocca is één van de puurste kookboeken over Italie. De auteur, Jacob Kenedy, noemt het een kookboek met tanden.

Onderwerpen: bocca | italie | puur | regionaal

  • Auteur: Jacob Kenedy
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Engels geschreven
  • € 39,95
Bruce\

Bruce's Cookbook

Bruce's Cookbook bevat de tijdloze en eerlijke keuken van het Michelinster-restaurant Chez Bruce. Veel klassieke Europese recepten van chefkok Bruce Poole.

Onderwerpen: bruce | michelin | europees | londen

  • Auteur: Bruce Poole
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Engels geschreven
  • € 33,95
Twee gulzige Italianen

Twee gulzige Italianen

In Twee gulzige Italianen delen Antonio Carluccio en Gennaro Contaldo hun gezamelijke kennis over de Italiaanse keuken met de lezer. Het boek bevat ruim 100 recepten.

Onderwerpen: italiaans | italie | contaldo | carluccio

Wat te koken & hoe \

Wat te koken & hoe 't te koken

Wat te koken & Hoe ’t te koken van Jane Hornby is het ultieme stap-voor-stapkookboek voor iedereen die zijn favoriete gerechten perfect wil bereiden.

Onderwerpen: kookboek | hornby | bestseller | stap-voor-stap

  • Auteur: Jane Hornby
  • Hardcover - 1e editie, 2011
  • In het Nederlands geschreven
  • € 29,90
River Cottage Veg Every Day!

River Cottage Veg Every Day!

River Cottage Veg Every Day bevat meer dan 200 nieuwe recepten van Hugh Fearnley-Whittingstall.

Onderwerpen: river-cottage | groenten | hugh